פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים לאיזו תוכנה לבדיקת טמפ' עליי להאמין? CORETEMP. SpeedFan. RealTemp או שמא הEasyTune6 שאמורה להציג את הטמפ' המדויקת (לוח אם של גיגבייט) אך מציגה את הטמפ' הנמוכה ביותר מבין התוכנות? הלוח אם שלי הוא GA-EP45-DS3. מהי הטמפ' המקס' המומלצת לE7300? נחמד, אבל אני יכול יותר http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=446719
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים א. שנה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית יותר. ב. תשתמש ב-RealTemp על מנת לנטר את טמפ' המעבד. ג. אחלה OC
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר הורדתי את הE1ST וC1E כמובן. מכפלה כמו שרואים - נשארתי על 10 ואת הFSB העלתי ל380.מתח דיפולט להכל חוץ מלמעבד, 1.3. על 1.29 לא היה יציב, עשה קריסות.סה"כ הלוח הזה טוב לOC, שמעתי שעם מרובעים הוא נתקע.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים א. שנה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית יותר. ב. תשתמש ב-RealTemp על מנת לנטר את טמפ' המעבד. ג. אחלה OC התוכנה הזו עדיפה לכל המעבדים או לדגם\סדרה הזו ספציפית היא עדיפה יותר?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר מדוע הורדתה אותם? עם איזה תוכנת בדקתה יציבות? כי לא בא לי מכפלה דינמית ולא צריך לחסוך חשמל. בדקתי עם S&M ועשיתי בנצ'ים ב3DMARK. המחשב שרד הכל אני עכשיו יוצא, אז אני אריץ OCCT.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר הקפצה +א. שנה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית יותר.ב. תשתמש ב-RealTemp על מנת לנטר את טמפ' המעבד.א. אני לא מוצא לעשותה אינפורמטיבית יותר.ב. יש חיזוק כלשהו?ולא קיבלתי תשובה בנוגע לטמפ' מקס, מישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.