עבור לתוכן

שאלה לגבי קניית גיימ פאד למחשב

Featured Replies

פורסם

דבר רשון, אני לא בטוח שקוראים לזה גיימפאד, הכוונה היא לדבר כמו השלט של הXBOX.

אני זוכר ששיחקתי בפלייסטשן של חבר רסיסטנס, ולא היה לי נוח, בגלל שגם כשמכוונים קרוב עם הנשק ומזיזים אותו הוא עדיין זז באותה מהירות.

ובפליסטישן בCOD4, כשמכוונים קרובעם הנשק ומזיזים אותו הוא זז לאט יותר, ולכן השליטה היתה נוחה מאוד, ולמרות שעד עכשיו הייתי רגיל למחשב.

רציתי לדעת, אם אני אקנה שלט של XBOX ואחבר אותו למחשב, יהיה אפשרות בהגדרות לעשות שכשמכוונים קרוב זה יזוז לאט יותר?

ובכלל, כדאי לקנות שלט של XBOX גם אם אני משחק בעיקר FPS?

פורסם

אל תעשה את זה לעצמך. זה לא עובד ככה במחשב אלא אם כן יש דרייבר לגיימפד. העיניין שבXBOX וPS# יש AIM ASSIST שלא קיים בPC ואז השליטה יותר קשה. מניסיון - לא שווה את ההשקעה. שים לב שיש כל מיני גיימפדים שנראים כמו של הXBOX 360 שבאים בלךי דרייבר ! ז"א הכפתור הגמיש לא עובד !!!

פורסם

הכל עובד מצויין עם שלט שלXbox360, יש לי אחד כזה ואני מרוצה ממנו. לא ממש בדקתי אם אפשר לשנות את הרגישות של הגויסטיקים במשחקי FPS.

אני מאוד לא ממליץ לקנות אחד אם אתה מתכוון לשחק משחקי FPS, גיימפאד זה דבר מצויין בשביל משחקי פלטפורמה\Hack and slash\פעולה וכו...

לדעתי FPS = עכבר ומקלדת.

פורסם

ההתרון לשחק FPS במחשב, זה שיש לך מקלדת ועכבר.. אל תהרוס ! :)

פורסם

למשחקי FPS זה ממש נורא, עדיף כבר עכבר ג'נרי מעפן. אבל למשחקי פלטפורמה, פעולה מגוף שלישי כמו הנסיך הפרסי, GTA, TOMBRAIDER וכו' זה פשוט מעולה ומעניק חווית משחק הרבה יותר טובה מעכבר ומקלדת. כנ"ל למשחקי ספורט ומירוצים.

אז ההחלטה שלך, אם אתה משחק רק FPS זה מיותר, אבל אם לא רק אז זה בהחלט מומלץ. מה שכן, אם אתה קונה גיימפד למחשב אז אך ורק גיימפד של אקסבוקס לפיסי. גם אני כמו רוב העולם שונא את מייקרוסופט, אבל לגבי גיימפד למחשב אין מה לעשות, זה הגיימפד הכי טוב, הרבה משחקים חדשים יוצאים עם תמיכה מלאה דווקא בו ולא בפאדים אחרים (בגלל ההסדר של GAMES FOR WINDOS של מיקרוסופט).

לגבי מהירות השליטה, ברוב המשחקים זה ככה שכשמזיזים לאט התזוזה איטית, אבל זה בעיקר במשחקי גוף שלישי אז כמה שאני זוכר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

מה מחיר ממוצע של GamePad כזה של XBOX?

פורסם

אלחוטי עולה כ200 ש"ח עכשיו, ניראה לי.

ד"א בעיה אחת יש בגימפאד של ה360 - הD Pad מאוד מסורבל לדעתי.

פורסם

ממש לא, זה DPAD אנלוגי, כמו שני הסטיקים האחרים, עם מבנה קצת שונה...

פשוט צריך להתרגל.. זה מאוד שונה מהDPAD בשלטים של סוני, אבל תסתכלו על כל השלטים שלוג'יטק הוציאו ל PS2, כולם עם כזה DPAD( כמו של ה XBOX)

פורסם

מה ז"א D Pad אנלוגי ?

הייתי בטוח שהוא דיגיטאלי. כל מקרה אני מוצא אותו מאוד לא נוח, ואני לא היחיד, ניסיתי לשחק טקן איתו וזה פשוט בלתי אפשרי. במקום ללכת קדימה הוא קופץ לפעמים וכו'.

פורסם

אנלוגי התכוונתי שהוא כמו הסטיקים...

קשה לי למצוא דרך להסביר את זה :nixweiss:

פורסם

הוא לא, הוא דיגיטלי.

ראיתי שהרבה אנשים התלוננו עליו וראיתי באינטרנט שמישהו עשה Mod ותיקן אותו. הוא בעצם שייף חלק מהעיגול שמסביב לD Pad ובנוסף לזה הוא שם חומר כלשהו בין 4 המגעים של הכיוונים ככה שיהיה פחות מרחק פיזי בין המגע לפלסטיק של הD Pad.

בגיימפאד של ה360 יש 4 כפתורים אנלוגיים - 2 הגוייסטיקים ושני כפתורי הטרייגר (RT ו LT).

פורסם

כבר אמרתי שלא הסברתי עצמי נכון, התכוונתי ב"אנלוגי" לכך שהוא בנוי כמו הסטיקים (ככה זה מרגיש לפחות..)

פורסם

בזה אני מסכים, לD Pad יש הרגשה שהוא לא ממש מוגבל ל8 כיוונים ולכן אם לוחצים ימינה לפעמים הוא קולט את זה כאלכסון ימינה + למעלה או משהו כזה. למרבה המזל רוב המשחקים לא משתמשים בD Pad כדי להחליף נשקים\כוחות או לנווט תפריטים ולא לגיימפלי עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים