עבור לתוכן

יש לי 2 אפשרויות למשחק US ו-ASIA , ל-PS3 איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני יודע שאין הגבלת איזורים במשחקי PS3 , אבל אני עומד להזמין משחק מהאינטרנט ויש את אותו משחק בגירסאת US שעולה 64 $ ויש גירסא של ASIA שעולה 59 $ , לי יש קונסולה מישראל , ורציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסאות ואיזה כדאי לקנות?

ועוד שאלה , אם אני אקנה משחק של US או ASIA יהיה לי בעיה לשחק באונליין ב-COD 5 או שהכל אותו דבר?

תודה מראש ומחכה לתגובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מחר אני הולך לקנות את המשחק , כנראה שאני אלך על גירסא ASIA , אבל בכל זאת אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה ליפני שאני קונה

פורסם

יכול להיות שיש משהו לגבי המשחק רשת והשרתים אבל אני קנתי כמה משחקים יפנים ושיחקתי מול אמריקאים אז כנראה שלא

חוץ מזה ההבדל הוא אם תקבל חוברת בסינית או באנגלית

פורסם

עדיף לקנות את הגרסא האמריקאית, ככה תוכל להוריד DLC עתידי שייצא למשחק מהחנות האמריקאית.

עד כמה שאני יודע אי אפשר לקנות מהחנויות היפנית והאירופאית עם הכרטיסים הזמינים לנו בישראל...

פורסם

לפי דעתי תקנה את הגרסא האסייתית.

אני קניתי GTA IV גרסא אמריקאית כי לא הייתה ברירה אחרת.

אחר כך קניתי BattleField :Bad Company ו - Little Big Planet בגרסא אסייתית שכמובן יותר זולה.

עובד לי הכל מצוין, חוץ מזה שקיבלתי חוברת בסינית אבל גם ככה אני לא מסתכל עליה. הכל באנגלית ואפשר לשחק עם כולם.

בדיוק שיחקתי ב LBP מול בן אדם קנדי. :)

פורסם

לפי דעתי תקנה את הגרסא האסייתית.

אני קניתי GTA IV גרסא אמריקאית כי לא הייתה ברירה אחרת.

אחר כך קניתי BattleField :Bad Company ו - Little Big Planet בגרסא אסייתית שכמובן יותר זולה.

עובד לי הכל מצוין, חוץ מזה שקיבלתי חוברת בסינית אבל גם ככה אני לא מסתכל עליה. הכל באנגלית ואפשר לשחק עם כולם.

בדיוק שיחקתי ב LBP מול בן אדם קנדי. :)

כמו שציינתי, הגרסאות האסייתיות זולות בכמה דולרים (באמת שלא משמעותי...) אבל אח"כ לא תוכל לקנות DLC בשבילן...

דווקא במשחק כמו LBP זה חבל...

סביר להניח של COD5 תצא הרחבת מפות בעתיד. אם אתה לא מתכנן לקנות אותה, לך על הגרסא האסייתית.

פורסם

אתה בטוח בקשר לDLC? ב360 מעולם לא ניתקלתי בבעיה כזו

פורסם

אתה בטוח בקשר לDLC? ב360 מעולם לא ניתקלתי בבעיה כזו

גם לי זה מאוד מאוד מוזר

פורסם

זה פשוט מאוד:

למשחקים יש 3 איזורים:

1 - A - NTSC - אמריקה וקנדה

2 - PAL - B - אירופה וישראל

3 - C - NTSC-J - אסיה ויפן.

בחנות הוירטואלית של הPS3 יש גם 3 איזורים:

1 - A - NTSC - אמריקה וקנדה

2 - PAL - B - אירופה וישראל

3 - C - NTSC-J - אסיה ויפן.

משחק שהוא איזור 1 ייחב אותך להוריד DLC מהחנות של איזור 1

משחק שהוא איזור ... וכן הלאה

בקשר לDLCים חינמיים אין שום בעיה, נכנסים לחנות שתמאימה למשחק ומורידים את הDLC.

בקשר לאלה שעולים כסף זה בעייתי, אי אפשר לקנות מהחנויות של איזור 2 ו3 בגלל שיש וידוא שהכרטיס אשראי שאותו הכנסת באמת תואם למקום שאליו נרשמת בPSN, מכיוון שהכרטיסים בישראל לא רשומים על מקומות באסיה ואירופה אז אי אפשר לקנות מהחנויות האלה מה שמבטל את האופציה לישראלים לקנות DLCים למשחקים שנקנו בארץ/אירופה/אסיה.

בחנות האמריקאית (1) יש את אותה הבעיה בדיוק, רק ששם אפשר להשתמש בויזה, ובויזה אין וידוא למיקום של הכרטיס אשראי והמגורים ככה שכל מה שתרשמו יתקבל.

בקיצור, אם אתה רוצה DLC שעולה כסף אתה צריך להיות בעל כרטיס אשראי ויזה והמשחק מאיזור 1.

מקווה שהכל הובהר כמו שצריך ועכשיו הכל מובן.

פורסם

אה הבנתי, הבעיה היא עם זיהוי כרטיסי האשראי. בקרוב אמורים לצאת כרטיסי חיוב לפס3 ואז הבעיה תיפטר לא?

פורסם

יצאו כבר - ניתן לרכישה בחו"ל (כמובן שבארץ אין).

פורסם

קיימים כאלה רק בארה"ב אני חושב שאפילו בקנדה אין..

ומן הסתם הם מתאימים רק לPSN אמריקאי.

פורסם

וואלה.. את זה לא ידעתי,, נחמד לדעת

פורסם

אני מחכה לכרטיסי חיוב לחנות האירופאית...

יש שם דברים בסביבות ה-100-200 שקל שאני כבר מת לקנות מאז שיש לי PS3.

בכל מקרה,

אתה באמת רוצה להסתבך עם כרטיסי חיוב לחנות היפנית (שהיא כמובן בשפה היפנית אגב...) בשביל לחסוך כמה דולרים?

תפרגן לעצמך אחי. תקנה את הגרסא האמריקאית.

ותעדכנו אותי אם יש כרטיסי חיוב לחנות האירופאית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים