פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים היי חבריםרכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט:מעבדq6600לוח אםep42 ds3lזיכרונותa-data 2*2gb 800mhz cl5ספקcrossair 550Wכרטיס מסךgigabite hd4870 ddr5 512mbויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו.יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל?תודה
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים יש לך בסטיקי של פורום תמיכה טכנית לבעיות חומרה הסברים וקישורים לתוכנות של בדיקת חומרה וגם בסטיקי של פורום תוכנה לתוכנות של בדיקת יציב וstress testing.תתחיל לבדוק רכיב רכיב עד שתעלה על הבעיה.אם המערכת רעננה אז רוב הסיכויים שיש בעיה חומרתית.אני משאיר הדיון פה עד שנבין איפה אנחנו עומדים.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר בדקתי יציבות וכ'ו רכיבים במאמץ והכל עובר, יש איזשהו כשל חומרתי או תוכנתי שיכול להיות ש דיימון טולס לא עובד עם הרכיבים הנ"ל או שהדמיית כונן וירטואלי גורמת לכשל כלשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.