עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי בסכום של 3000 +

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע בחור,האנשים שעוזרים כאן בפורום עושים את מה שהם עושים מרצונם הטוב. אף אחד לא חייב לך כלום

עם הגישה שלך אף אחד לא יגיב לך.

אני מודע לכך, ואני לא אמרתי שמישהו כן חייב לי משהו, ההפך, נתקלתי בהרבה אנשים שכן עוזרים וכן מאוד משתפים פעולה למרות שאין להם אינטרס אישי לעזור לי, אך הפורום הזה כמו הרבה פורומים אחרים מבוסס על רעיון השיתופיות, ללא עיקרון זה , לא יהיה פורום. אז תאמר לי דבר אחד, איפה נמדד רעיון השיתופיות בכך, שאחד מבקש שיגיבו לו, לא פעם אחת ולא פעמיים ועדיין אנשים ממשיכים להתעלם מכל בקשותיו החוזרות ?

אם אתה מאמין שהגישה בה הגבתי היא מוגזמת ולא ראויה, יכול להיות שאתה צודק, ולמרות שאני מאמין ששמרתי על גישה נאותה, אני אשתדל להבא לשפר את גישתי.

פורסם

^^^

ערב טוב,

ראשית, איני רואה טעם בהצפת הת'רד במפרטים רבים, בסופו של דבר ריבוי מפרטים מבלבל יותר מאשר עוזר.

שנית, כל עוד התקציב מאפשר, תוכל לעלות במעבד. אני אישית הייתי ממליץ לך להחליף את קרור הסטוק כי הוא רועש יחסית.

אם אתה לוקח את ההארד דיסק מהמחשב הקודם ואחיך לא זקוק לנפח אחסון נוסף, תוכל לחסוך את 250 השקלים, לקנות את הAC FREEZER PRO/ ALPHINE 7 ולהישאר עם עודף.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

^^^

ערב טוב,

ראשית, איני רואה טעם בהצפת הת'רד במפרטים רבים, בסופו של דבר ריבוי מפרטים מבלבל יותר מאשר עוזר.

שנית, כל עוד התקציב מאפשר, תוכל לעלות במעבד. אני אישית הייתי ממליץ לך להחליף את קרור הסטוק כי הוא רועש יחסית.

אם אתה לוקח את ההארד דיסק מהמחשב הקודם ואחיך לא זקוק לנפח אחסון נוסף, תוכל לחסוך את 250 השקלים, לקנות את הAC FREEZER PRO/ ALPHINE 7 ולהישאר עם עודף.

תתחדש.

תודה על התגובה המהירה,

גם אני לא רואה טעם בכך כל עוד המפרטים זהים ,אך המפרטים שהועלו נועדו לקבלת חוות דעות נוספות בנושא וכל אחד שונה מהאחר.

בנוגע לקרור המעבד.. הרעש אינו מה שמפריע לי.. אם הוא רועש בקטנה זה בסדר גמור.. אבל אם הוא רועש ברמה שמפריעה לשינה זה כבר סיפור אחר ואני מוכן להשקיע בקירור איכותי כדי לחסוך את המפגע ...

ואני חושב שאני ארכוש HDD נוסף , הנוכחי מיוצר בטכנולוגיה ישנה .. ועם נפח המשחקים היום, 160GB כבר לא יספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים