פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים היימצאתי אותו ב- http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfmהוא מדורג שם שני בקטגוריית שקטים עבור אינטל ניתן להשיג בארץ ב-210 ש"חלמישהו יש ניסיון איתו האם באמת שקט מאדאשמח לשמוע עוד רעיונות לקירור שקט ל- E8400דרך אגב, בת'רד על אמצעי קירור לא הבנתי את הדרוג שם, יש שני מיספרים בסוגריים,מה אומר כל מיספר ?בתודה,shenig
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אם אתה לא מתכנן OC, או לחילופין, מתכנן OC קליל, ה-Freezer 7 Pro של Arctic Cooling יהיה מעולה.אם אתה מחפש קירור רציני יותר, אתה יכול לקחת את ה-Vendetta 2 של OCZ.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר האם ה- OCZ Vendetta (לא 2) יכול לבוא בחשבון במקום ה- Freezer 7 Pro ?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים גם אפשרי..אבל כמו שציינו כבר.אם אתה לא עושה OC...אין לך צורך ביותר מהפרייזר..
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר תודה על הטיפים,החלטתי ללכת על הונדטה 2, ראיתי שהוא הרבה יותר שקט מהונדטה (לא 2), לגבי הפריזר לא מצאתי נתונים.הזמנתי לוח P45-NEO-F של MSI, מעבד E8400 זיכרונות Geil 4G Dual Ultra DDR2 800 4-4-4-12האם יש סיכוי לעשות עם זה איזשהו OC (ביחד עם הונדטה 2 וספק 550VX Corsair ) ?האם יש משהו שכדאי לי לשנות בהזמנה כדי לאפשר OC יותר טוב ?
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים יתאפשר OC..עד זה תלוי..לגבי השינוי בהזמנה..מלבד חוסר מידע על היכולת של הלוח אם ..אין משהו חריג..אתה יכול ללכת על לוח אם שביקרו אותו..ככה תדע+- לא הוא מגיע..אבל אני מאמין שהלוח אם יגיע לאזור ה400+- בלי הרבה בעיות..
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים הזמנת מאייבורי ? זה לא כזה משנה מאיפה הוא הזמין..אם זה מעניין אותך יש ה"פ..כמו כן אבירם אני מבקש מראש לא לדון כאן על דברים שחורגים מהתרד הנ"ל..תודה...
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים לא , דווקא לא רציתי לדסקס איתו בענייני מחירים וכמה ומה כדאירציתי רק להגיד שהלוח הזה ספציפי דפוקואני לא ממליץ לו לקנות אותו מאחר ונתקלי כבר בכמה וכמה אנשים פה שקנו את הלוח והיו להם הרבה בעיותצ איתו כי הוא הייה תקול ..
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אני ממליץ לך לא לקנות את הלוח הזה, בתור חד שמתעסק עם לוחות של MSI הלוח הזה לא טוב לOC הוא יתחמם מהר וגם ישרף לך בקלות.תקנה לוח אחר, או של MSI עדיין או ASUS ולא חסר לוחות עם ביקורת.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר אני שוקל להחליף ל ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3 או GA EP45 DS3Rאני צריך לוח עם 2xPCIeX16 (רצוי v2.0) עניין ה- RAID פחות עקרוני, מה עדיף בניהםאו שיש משהו אחר שעדיף על שלושתם ?איפה אפשר לקרוא ביקורות על לוחות ?תודה,גיורא
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים כל לוחות האם שציינת יהיו טובים..איזה..לך לפי העדפה שלך..שכן אין הבדל משמעותי ביניהם..ולוח אם בעל שני סלוטים של PCI-E X16 זה רק X48...שכן ערכת השבבים X45 תומכת במערך..אבל הכרטיס המסך השני הוא כX8 ולא X16...
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר אני מודע לזה, השאלה האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך על מנת לתמוך בשלושה צגים ?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אין בעיה לחבר שני כרטיסי מסך...ההגבלה היא ברוחב הפס..שתגיע רק בשימוש עתידי עם כרטיסי מסך חזקים יותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.