פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אם הזכרון שלך עובד בברירת מחדל על 400 אז כשאתה מעלה את המעבד אתה גם מעלה את הזכרון ועושה גם לו OC. יכול להיות שהוא לא חזק כל כך לכן עדיף שיעלה באותה רמה של המעבד - שיהיה 1:1 או איך שקוראים לזה בלוח שלך.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים שים יחס זיכרונות מעבד על 3:3 במקום By SPD. 45 מעלות במאמץ? 90% שזה יפתור לך את הבעיה
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר זכרונותTwinmosקיבלו שבחים רציניים דווקא בנוגע ל-OCבכל מקרה תודה אני טס לחול מחר אז כשאני יחזור אני כבר יחשוב איך אני פותר את זהתודה לכולם
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אפשר לטעות בקלות בין הטווינמוס עם שבבים של טווינמוס לבין האלו עם שבבי ווינבונד (שיגיעו הרבה יותר רחוק ובתיזמונים הרבה יותר נמוכים).אבל הטווינמוס המקורים לא עד כדי כך גרועים (לפחות כך אני רוצה להאמין...)
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר אני חושב שבכל מקרה כזה OCהזכרונות חייבים להעביר ולדברי נייקגם הצ'יפים של ווינבונד וגם הצ'יפים של טווימוס מעוליםבכל מקרה אני דיי משוכנע שהזכרונות הם עם צ'יפ ווינבונד
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים איזה תיזמונים הם עובדים כאשר אתה שם By SPD? הכי בטוח זה פשוט להסתכל עליהם :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.