פורסם 2003 ביוני 2522 שנים יש לי מחשב חדש פה ועבדתי איתו כבר שבועיים בערךעבד מצויןועכשיו סתם התחשק לי טיפה לראות אם אני מצליח לעשותOCאז קראתי את המדריך והכל והבנתי פחות או יותרואז הלכתי לביוס של המחשב וראיתי שאני יכול לשנות משם את המחפלה וה-FSBאז המהרתי את המחשב ממש ממש בטיפה עשיתיSave and exitוהמחשב עשה לעצמו ריסט כמו כל פעם ופשט הוא לא עולה הוא מצפצף ולא עולה אני מבקש שלא תרשמו לי תגובה כמה שאני מטומטם כי זה נכון אבל זה לא יעזור כרגעבבקשה בבקשה תעזרו לי!תודה מראש
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים א) באיזה מעבד, לוח אם וזכרונות מדובר?ב) תנסה להוציא את הבטרייה של ה BIOS ולהחזירה אחרי 30 שניות. שמעתי שזה מאפס את השינויים...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים א) באיזה מעבד, לוח אם וזכרונות מדובר?ב) תנסה להוציא את הבטרייה של ה BIOS ולהחזירה אחרי 30 שניות. שמעתי שזה מאפס את השינויים...הוא גם יכול לאפס עם ג'אמפר, אבל זה תלוי בלוח.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים קודם כל תנתק את הבטריה של הביוס היא על הלוח אם עגולה שטוחה (כמו של שעון רק יותר גדולה) ותחזיר אותה למקום כל ההגדרות יתאפסו תנסה להדליק אחרי שתיתן למחשב לפחות 10 דקות מנוחה טוטליתעריכה: קיבלת שתי תגובות בזמן שכתבתי בכל מקרה זה נכון על הג'אמפר אבל לא בכל לוח יש את זה ובטריה בטוח יש וגם יותר קל להסביר
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר Amd XP 2500+ BartonTwinmos 512 3200תוכל להסביר לי פיסיט איפה ממוקמת הבטריה בבקשה?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים Amd XP 2500+ BartonTwinmos 512 3200תוכל להסביר לי פיסיט איפה ממוקמת הבטריה בבקשה?על הלוח אם, לא קל לפספס אותה. ותבדוק גם אם הזכרונות/כרטיס מסך יושבים טוב במקום.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר אוקיי מצאתי אותה אבל עכשיו כדי שאני לא יעשה עוד נזק איך אני מוציא אותה בדיוק?כי יש מין שפיץ כזה מעליה מה אני עושה?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לפני שאתה מוציא, תבדוק אם יש לך על הלוח ג'מפר ירוק שמולבש על 2 מתוך 3 פינים.אם כן אז תעביר אותו לזוג השני (יעני אם הוא היה מולבש על פינים 1 ו-2 אז תעביר אותו ל 2 ו-3),חכה כמה דקות, תחזיר, ותדליק ת'מחשב.אם אין לך, תנסה להוציא.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני לא מבין למה בן אדם שלא יודע להוציא סוללה מתעסק עם אוברקלוקינג...תסלחו לי, אבל זה פשוט לא מובן לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.