עבור לתוכן

חרדים בשירות הערבים - הטור של פאיז עבאס

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/2938/1378435

מה דעתכם על התאוריה הזו?.האם היא משקפת את רעיון החרדים\ערבים - לעשוק את הציבור היצרני החילוני\מסורתי ולהמאיס עלינו

את החיים במדינת ישראל.האם זו דרך לחימה חדשה שהוא חושב שצריכה לבוא מכיוון נוסף.לדעתי זה מאד מסוכן וצריך בבחירות הבאות

לבנות 2 גושים גדולים ולא לתת כח למפלגות קטנות (תלוי איזה מפלגות קטנות...ואיזה מפלגות גדולות..)

תגובותיכן\ם

בבקשה

פורסם

אוי אוי כתבה מעניינת [לפני הבחירות] כרגיל אלה עם אופי חלש [יפלו בפח מכול הכתבות של וואלה וחבריה]מי אמר אמונה עיוורת ולא קיבל?

פורסם

מה אתה רוצה להגיד בזה? גם אם הכל אמת בכתבה נו אז?יש גם "חרדים" פושטקים.

פורסם

"החרדים" ( יהודים אורטודוקסים שחורים בלבד ) ו"הערבים" ( מוסלמים פאנטיים חמולתיים בלבד) מאוד דומים הן במראה והן בהתנהגות כמו כן בשבטיות ובארכאיות של הרעיונות שלהם כמו כן יש את התוספת שתופסת שהם חושבים שהם צודקים ואתם טועים .

כמובן שהפועל היוצא ( והמשתלם ) של לעשוק את המדינה הוא רק בונוס .

ראשית :

מבחינה של הצבעות פוליטיות ש"ס גרפה הרבה קולות במגזר הערבי

שנית - החרדים מסתדרים עם הערבים ( לעיל ) הרבה יותר טוב מאשר עם כל מגזר אחר באוכלוסיה ( אפילו עם צוררי ישראל כגון אירן וכו' ) מבלי להרגיש שהם פושעים ובוגדים בעמם .

הטיפשים שוכחים שעד לא מיזמן ( 70 שנה ) היהודים חייו תחת שילטון מוסלמי והיה כייף וסבבה ( :nono: :nono: :nono:) במדינות האיסלם ליהודים .

פורסם
הטיפשים שוכחים שעד לא מיזמן ( 70 שנה ) היהודים חייו תחת שילטון מוסלמי והיה כייף וסבבה ( :nono: :nono: :nono:) במדינות האיסלם ליהודים .

היחס ליהודים במדינות האסלאם היה (למרות הכל) האיכותי ביותר מאשר בכל מקום אחר.

פורסם

וזה מבוסס על מה ?

:screwy:

פורסם

הערבים הסתפקו בלטבוח כמה מאות לכל היותר בכל מדינה מדי פעם

הנוצרים אהבו טבחים גרנדוזיים (אינקוויזיציה, מסעות צלב, פוגרומים, שואה)

פורסם

אהה הבנתי ,

זה הכיוון של המילה איכות ?

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק :bash:

פורסם

אהה הבנתי ,

זה הכיוון של המילה איכות ?

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק :bash:

יהודים במדינות האסלאם, בעיקר באזור אל-מגראב (צפון אפריקה וספרד המוסלמית).

ברוב המדינות שם, היהודים קיבלו שוויון-זכויות מלא, תור הזהב של יהדות ספרד היה בזמן השלטו המוסלמי, בערב הסעודית בימי תקומת האסלאם ישבו 3 שבטים יהודיים, הקרבות לא היו לרוב בגלל סיבה דתית, אלא בגלל יהודים שהפרו הסכמים עם השבטים שלידם, כך או כך, הם חיו בשלום עם שכניהם, היהודים תחת השלטון העותמאני - גם להם שוויון זכויות מלא וכו'.

לעומת היחס המשפיל שהייה כלפם באירופה, ארצות האלסאם היו מלון 4 כוכבים.

פורסם

איפה אינשטיין עם תורת היחסות ואיפה אתה ואם כבר מדברים על איפה אז איפה הסבתא שלי ?

היהודים בארצות האיסלם נהנו משלטון מדכה ומשפיל אשר כלל הפרדה מוחלטת ואיסורים מאיסורים שונים כגון : איסור רכיבה על סוס ( כחלק מהגבלות תנועה ) ואיסור עיבוד אדמה ( כחלק מהגבלות פרנסה ) מיסוי מוגבר וכל זאת לא כולל התנהגות יום יומית משפילה מכלל הציבור שלא לדבר על חטיפות ילדים והיותם כאזרחים מסוג נחות - תמיד הם היו נתונים לגמותיהם של השלטים שחלקם נהנו מחברתם של היהודים וחלקם שנאו .

מיותר מאוד הדיבור הדיבילי על היחסיות של הדיכוי וקביעותייך הפחות ממשכילות והאגואיסטיות כמו כן הבנתך את המושג טוב ורע .

מיציתי .

פורסם

איפה אינשטיין עם תורת היחסות ואיפה אתה ואם כבר מדברים על איפה אז איפה הסבתא שלי ?

היהודים בארצות האיסלם נהנו משלטון מדכה ומשפיל אשר כלל הפרדה מוחלטת ואיסורים מאיסורים שונים כגון : איסור רכיבה על סוס ( כחלק מהגבלות תנועה ) ואיסור עיבוד אדמה ( כחלק מהגבלות פרנסה ) מיסוי מוגבר וכל זאת לא כולל התנהגות יום יומית משפילה מכלל הציבור שלא לדבר על חטיפות ילדים והיותם כאזרחים מסוג נחות - תמיד הם היו נתונים לגמותיהם של השלטים שחלקם נהנו מחברתם של היהודים וחלקם שנאו .

מיותר מאוד הדיבור הדיבילי על היחסיות של הדיכוי וקביעותייך הפחות ממשכילות והאגואיסטיות כמו כן הבנתך את המושג טוב ורע .

מיציתי .

שמע אתה יהיר ברמות אחי...

אני כתבתי את הטוב, אתה כתבת את הרע.

כנראה שאנחנו משלימים אחד את השני.

אם תפסיק עם היהירות זה יהייה מושלם.

פורסם

ואני קשור לדיון ולאמיתות שלך איך בדיוק ?

:spam:

פורסם
  • מחבר

יהודים במדינות האסלאם, בעיקר באזור אל-מגראב (צפון אפריקה וספרד המוסלמית).

ברוב המדינות שם, היהודים קיבלו שוויון-זכויות מלא, תור הזהב של יהדות ספרד היה בזמן השלטו המוסלמי, בערב הסעודית בימי תקומת האסלאם ישבו 3 שבטים יהודיים, הקרבות לא היו לרוב בגלל סיבה דתית, אלא בגלל יהודים שהפרו הסכמים עם השבטים שלידם, כך או כך, הם חיו בשלום עם שכניהם, היהודים תחת השלטון העותמאני - גם להם שוויון זכויות מלא וכו'.

לעומת היחס המשפיל שהייה כלפם באירופה, ארצות האלסאם היו מלון 4 כוכבים.

אם כן הסבר נא לי את פערי התרבות בין עדות אשכנז לעדות המזרח.

הסבר נא לי מדוע המזרחים שחיו בשכנות לערבים לא הכי תרבותיים ואילו אשכנזיים קצת יותר תרבותיים אירופאיים ומשכילים.

בהנחה שספגו את התרבות במדינות המקור (גרמניה איטליה וכדומה לפני עליית הנאצים)

איזה מלון 4 כוכבים ואיזה נעליים.

כל מי שחי וסופג תרבות של ערבים סופו שיהיה פרימיטיבי כמוהם.איזה שטויות אתה מדבר תותח.סבא וסבתא שלי באו מאירופה והם אנשים עם

השכלה מאד גבוהה.ההורים של חברה שלי באו ממרוקו (הנה המלון "4 כוכבים" שלך..) וחוץ מדברי דת אין להם כלום בראש.חברה שלי עצמה העידה

על כך שסבתא שלה דיברה ערבית עם ההורים ולא התעניינה ברומו של עולם. (כלומר פרימיטיבית) סבתא שלי אשכנזיה (במיקרה שלי איטלקית )

ודחפה אותי כילד תמיד לקרוא ולהשכיל.

אז צא מההנחה שלחיות במדינות ערב יביא את היהודים למשהו טוב.

**כולי תקווה שהארה והערה זו לא מהווה גזענות**

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים