עבור לתוכן

יצאות tv--out לא מזוהות

Featured Replies

פורסם

היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....)

יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב

יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2

מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה :)

נ.ב

הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן

tv-out.jpg

פורסם

הצהובה זה RCA עם אות וידאו משולב, השני זה S-VIDEO איכותי יותר

תשתמש במה שיש לטלויזיה שלך עם עדיפות ל S-VIDEO אם יש לה כניסה מתאימה

פורסם
  • מחבר

תודה על הפירושים s-video כנראה שאין לי טלוויזיה קצת ישנה איפה צריך להיות החיבור של הRCA? כי לא ראיתי שום כניסה בטלוויזיה יכול להיות שפיספסתי את זה כי היא צמודה לקיר ולא ראיתי טוב את כל החיבורים.

אפשר לקבל בבקשה תמונה של החיבורים כי לא מצאתי איפה לחבר שום דבר :) גם לאחר שעברתי על כולה

פורסם

עגול וצהוב כמו זה שיש לך

פורסם

בהסתכלות שניה מה שיש לך שם זה הכניסה ולא היציאה

זה נראה שאתה אמור לחבר לשם משהו כדי להקליט וידאו לתוך המחשב ולא להציג את המחשב בטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

ניסחת את הבעיה יותר טוב ממני... נראה לי שבכרטיס עם TV-OUT קיבלתי חוט של TV-IN איפה אני קונה חוט מתאים?

פורסם

תבדוק בחנויות שמתעסקות במיוחד עם מצלמות או אודיו (לא ממש בטוח בקשר לאודיו)

פורסם
  • מחבר

כנראה שנפתרה התעלומה הכבל כנראה שבור :( טיוונים ****** הביאו לי כבל שבור\פגום היום הוצאתי את הכבל מהאריזה

פורסם

איפה אתה גר? בקניון M הדרך(כפר ויתקין) יש חנות DVD שמוכרת כבלים כאלו(אני קניתי AUDIO+VIDEO)

פורסם
  • מחבר

אוקי עברתי על כמה כבלים ומדריכים וקצת הבנתי מה קרה פשוט הכבל שלי הוא RCA נקבה משום מה גם וודו 3000 של סבתא שלי בא RCA נקבה היום אני הלך לחפש מתאם( אני מקווה שקיים כזה דבר)

זאת התיאוריה שלי נכון לעכשיו אם למישהו יש רעיון יותר הגיוני הוא מוזמן לעזור לי(בבקשה).

פורסם

תכתוב להם אימייל שלא ימשיכו לשלוח כרטיסים עם הכבלים האלו.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס והכבל בני שנתיים כמעט אני מקווה שלידטק החליפו כבר כבלים

נ.ב

יש לי כבל כזה רק בלי הS-VIDEO גם בוודו 3000 אצל סבתא שלי שמצאתי היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים