פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני משתמש חדש באתר הזה רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בשיטת צעד אחר צעדיש לי מחשב:AMD 2500 BARTONEPOX 8 RDACORSAIR 256 *2 400 MHZ HERCULES 9700 WD 80 GB 8MB BUFERהמחשב חדש ורציתי לדעם אם כדאי לעשות אוברקלוקינג חוץ מזה תסבירו לי איך לעשותואיזה קרור מתאים בנוסף לקרור שיש לי CPU COOLER של ואנטקועוד שני מאווררים על המארז...תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים בשביל השאלה הזאת בדיוק נוצר המדריך לאוברקלוקר המתחילhttp://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part1אחרי שתסיים את החלק הראשון תעבור לשניבהצלחה
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר מה זה סטפינג אני יביא לך קישור של המעבד ותגיד לי טוב מצטער על האי ידע הזה אבל אני מיתכוון ללמוד בעזרתכם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=3658 ואם לא עובד תעתיק אותו אחרי שקראתי את החלק הראשון הבנתי שהמהירות תוייה בבאס ובמכפלה ועדיף לעלות את המכפלה כי זה לא גורם אי התאמות לחלקים האחרים... במעבד שלי המכפלה פתוחה???
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים הסטפינג כתוב על המעבד שלך (יש עליו מדבקה)שום אתר או תוכנה לא תעזור לך לגלות מה הסטפינג שלך אתה צריך ממש להתסכל על המעבד ולראות מה כתוב
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים זה הדגם, אבל הסטפינג זה הסידרה שבתוך הדגם, יש סדרות מסוימות, ססטפינגים, שטובות יותר לOC ויש כאלו שפחות
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים כל או כמעט כל מוצר אלקטרוניקה במיוחד האלה במחשבים וכל הסיליקונים לא מתנהגים אותו דבר, ולא רק שהם לא מתנהגים אותו דבר חברות כמו אינטל וAMD מוציאות לשוק גירסאות שונות של המעבדים, משתמש רגיל לא יודע בכלל מה ההבדל בין הגירסאות והוא גם לצריך לדעת, אבל... אם אתה עושה אוברקלוק אז לפני הקנייה עדיף לברר איזה גירסאת יצור אתה קונה (סטפינג), יש סטפינגים ספציפים שהם מאוד מאוד טובים לביצוע המהרה ולא יהוו גורם מפריע להתקדמות, עד לשלב מסוים כמובן, בשביל לדעת איזה יש לך אתה צריך לפתוח את המארז, להוריד את ההיטסינק בעדינות ובלי לפגוע במעבד או בלוח או לשבור פלסטיקים באיזור הסוקט, אחרי זה להסתכל טוב על המעבד ולרשום בדיוק את כל מה שכתוב עליו, בין שאר הדברים יהיה גם קוד שהוא הסטפינג ופה יוכלו להגיד לך אם הוא טוב או לא.לפי דעתי זה לא ממש ממש חשוב כי אתה פשוט יכול לעשות אוברקלוק עד שתראה איפה אתה נעצר, הסטפינג חשוב לפני הקנייה, אחריה זה כבר לא משנה כי "נדפקת" כאילו... (לא ממש...), אתה יכול לבדוק מה יש לך ביד אבל ת'אמת, זה לא ממש יכול לעזור הרבה רק אולי יזהיר אותך עד לאן אפשר לשחק עם המתחים.בגדול יש לך מחשב חזק מאוד ו... אם כדאי לך לעשות אוברקלוק ? לרוב מי שקונה מחשב חדש ועושה אוברקלוק זה בגלל שהוא רוצה לראות עד לאן המעבד מגיע וגם כתחביב, ויש כאלה שמשאירים את המחשב מומהר בשביל לקבל עוד ביצועים, עקרונית, אתה היום יכול לשחק כל משחק חלק מאוד וברמות גרפיות גבוהות וספק אם תרגיש את ההבדל לאחר ההמהרה.אני בכל מקרה הייתי עושה כי זה כיף, וגם אחרי הכל... עוד ביצועים ובחינם, אז סבבה, רק דבר אחד, אל תעשה שום דבר בלי שאתה יודע ואם אתה רוצה לדעת לך תקרא מדריכים פה באתר וברחבי האינטרנט, כי זה בעיה להסביר לאנשים כל פעם איך לבצע המהרה וזה גם דורש כתיבת מגילות אם אין לבנאדם שאתה מסביר לו ידע בנושא.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים איפה ניתן לברר איזה סטפינג במעבד הזה (בארטון 2500) הוא באמת מתאים ל OC ואיזה סוגים שלו יש , אני יודע על אחד AQXDA או משהו כזה..מישהו ?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר אז ככה אני מבין אבל רצת האוברקלוק לפי מה שכתבתםאם אתה אומר לי שאין לי צורך באוברקלוק אז אני לא יעשה...עד כמה יכול להגיע המעבד שלי כי הרבה אמרו לי שברטון זה דפוק לאוברקלוקזה נכון ומה הקטע של התאימות עם הבאז של הזיכרון
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים הוא מנצל את הזכרון הרבה יותר טוב.כמה תוכל להגיע ?GOD KNOWSAND U WILL KNOW AFTER U TRY ITתנסה ותדע .ראיתי כבר בארטונים שהגיעו יפה ל-2200 עד 2400...(מגה הרץ)
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים זה דווקא יכול לעזור לך להעלות את הFSB. אם יש לך זכרונות 400 ומעבד 333 אז אם אתה את הFSB ל200 הוא יהיה מסונכרן עם הזכרונות ב1:1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.