פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...systemדבר ראשון, מה עושים במצב כזה?אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו?ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו.תודה מראש חבר'ה.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אתה צריך לדעת איזה קובץ להחליף בדיוק.הכי פשוט יהיה להריץ התקנת תיקון עם repair כדי לכסות את כל החורים.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אתה צריך לדעת איזה קובץ להחליף בדיוק. הכי פשוט יהיה להריץ התקנת תיקון עם repair כדי לכסות את כל החורים. זה יכול לעשות המון באגים. אני מעדיף להחליף את הקובץ הספציפי. זה לא hal.dll במקרה?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר קצת פרדוקס, מכיוון ואני מקווה שהיא *לא* תופיע, אחרת לא אוכל לכתוב לכם פה.אני כן זוכר שהיא הסתיימה בsystem ולא היה שום extension.אין אפשרות שתכתבו איך אפשר לתקן את זה בכללי? או שכל מקרה לגופו בRC?מולטיקור, מה זאת אומרת התקנת תיקון? אתה מדבר על תוכנה חיצונית או הRC?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים האם ההודעה היתה משהו בסגנון כזה?C:\windows\system32\config\system missing or corruptאם כן, זאת בעיה ברג'יסטריhttp://support.microsoft.com/kb/307545
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים עיין בסטיקי.אתה פשוט בוחר ב repair אחרי שההתקנה של ווינודס נזהה שיש כבר מערכת מותקנת.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר אני אבדוק את זה, תודהיש בעיה חדשה :-Xהרגע ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעמים, וכל פעם שהוא הגיע לשלב בהתחלה שהוא טוען את האנטיוירוס, הוא עשה קראש וריסטרטשמתי את הדיסק של הווינדוס והסטארטאפ עבר חלק.ממה אתם חושבים שזה יכול להיות?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים חסר למערכת ההפעלה קובץ שחיוני להעלאת המערכת.מומלץ שתכניס את דיסק ההתקנה המקורי של המערכת וממנו תעשה repair הרעיון הוא להשלים לך את הקבצים החסרים מתוך דיסק ההתקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.