פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים הפאצ'ים משפיעים רק על מצבי משחק Multiplayer ו-Coop.אז לא- זה לא ישנה לך.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים אני נתקל בבעיה מוזרה יש לי מין נקודות לבנות קטנות כאלה שאני משחק הן מופיעות גם בתפיט של המשחק ולאו דווקא במהלך המשחק עצמו למרות שאז הן מתרבות.יכול להיות שזה קשור לWIN7? זה לא נראה כמו ארטיפאקטים מהכרטיס. מישהו מכיר או יכול להציע איזה פתרון?אגב המשחק בגרסאתו הראשונית כלומר 1.0 לא עדכנתי לשאר הגרסאות יכול להיות שגם זה משפיע על הבעיה?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים יפה ידידי, מעכשיו מפנים מקום לכותר השישי...אני בד"כ לא מוחק משחקים (בזכות ה-1TB שקניתי), גם אם אני לא משחק כבר.אלא אם כן זה משחק גרוע שהדחף למחוק אותו הוא מיידי.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים היום נפרדתי מהמשחק לשלום.הסרה מאוד ארוכה אגב.דקה דומיה לזכר הימים הטובים והמשחקים המעוליםיהיה זכרם ברוך :nutty:ויואמר 57,694,173 פעמים קדישקדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש,קדיש, המשך יבוא ........
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר יפה ידידי, מעכשיו מפנים מקום לכותר השישי... אני בד"כ לא מוחק משחקים (בזכות ה-1TB שקניתי), גם אם אני לא משחק כבר. אלא אם כן זה משחק גרוע שהדחף למחוק אותו הוא מיידי. זה קרה לי לאחרונה עם OFP2 המשחק הזה היה טוב בחודש חודשיים הראשונים. אח"כ לא מצאתי את עצמי עם חשק אליו, אין לי אפילו הסבר וככה עברה לה חצי שנה בלי שנגעתי בו. פירסמתי למכירה באי-ביי
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים שאלה בנוגע למפות nazi zombies :בזמן האחרון התחלתי קצת לשחק ב nazi zombies וזה די נחמד... מזכיר את left 4 dead רק בקטנה...השאלה שלי היא : יש למשימות האלה סוף? שיחקתי עם עוד 3 חברה והגענו ל round 11 וזה פשוט לא נגמר!יש לאן לשאוף? או שזה פשוט לראות עד כמה אתה שורד וזהו? מה הכי רחוק שהגעתם?
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים שאלה בנוגע למפות nazi zombies :בזמן האחרון התחלתי קצת לשחק ב nazi zombies וזה די נחמד... מזכיר את left 4 dead רק בקטנה...השאלה שלי היא : יש למשימות האלה סוף? שיחקתי עם עוד 3 חברה והגענו ל round 11 וזה פשוט לא נגמר!יש לאן לשאוף? או שזה פשוט לראות עד כמה אתה שורד וזהו? מה הכי רחוק שהגעתם?אין להם סוף. אתה יכול לחפש ביוטוב אנשים שהגיעו לסיבוב 500 ואפי' יותר (ע''י צ'יטים).
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים הגעתי עם חברים לרמה 23. כשתגיע לשם אחרי כמה נסיונות, אתה תחשוב שרמה 11 זה משחק ילדים.הטקטיקה שלנו הייתה לפתוח את הדלת למטה ולהסתגר בחדר: שניים על החלונות ושניים על הדלת.חשוב לא לצאת, כי ברגע שאחד נופל לרצפה זה גורר שרשרת טעויות בגלל שיש פחות אחד וגם מנסים להחיות אותו.והכי חשוב- תגרילו נשקים בתיבה!תצטיידו בשני נשקים טובים כל אחד, בתקווה שייצא לכם ה-Ray Gun.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים סליחה על הNECROPOST, אבל האם עדיין קיימים שרתים (עם פינג סביר לישראל) פעילים בCODWAW?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים כן יש הרבה, אמנם לא כולם פעילים:http://www.game-monitor.com/search.php?game=codwaw&location=3000אתה כמובן יכול למעלה לשנות את ההגדרות ולהרחיב את החיפוש לשרתים רחוקים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.