פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לא נראה לי שזה מזויף כי זה בא בקופסת קרטון והקופסה ארוזה בנילון כזהאבל זה בא מהודו אז אם באמת באמת רוצים זה לא בעיה לסגור את זה עם הניילון הזהעכשיו שאני חושבגם אם אני יתקין וזה כן יקבל את הסריאל מה זה אומר?בתכלס כלום כי גם סריאלים פיראטים זה מקבל ומתקין יופי יופירק אם אני יצליח לשחק אונליין זה מקורי?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לא נראה לי שזה מזויף כי זה בא בקופסת קרטון והקופסה ארוזה בנילון כזהאבל זה בא מהודו אז אם באמת באמת רוצים זה לא בעיה לסגור את זה עם הניילון הזהעכשיו שאני חושבגם אם אני יתקין וזה כן יקבל את הסריאל מה זה אומר?בתכלס כלום כי גם סריאלים פיראטים זה מקבל ומתקין יופי יופירק אם אני יצליח לשחק אונליין זה מקורי?כן
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים פאטצ' 1.5 http://www.callofduty.com/intel/258 הוציא אותי באמצע המשחק שעלה העידכון עכשיו קראתי את מה שהפאטצ' הוסיף : 3 מפות חדשות למולטי ! מפה לזומבים ועוד כלים ליוצריי מודים !
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מצב הזומבים זה גם במולטי?עד עכשיו יצא לי לשחק בזומבים רק בLAN או עם המאצ'י (שזה גם LAN)
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים יש אפשרות לשחק בזומבים גם באון-ליין עם אנשים מהעולם, באותה מתכונת.עכשיו קראתי את מה שהפאטצ' הוסיף : 3 מפות חדשות למולטי ! מפה לזומבים ועוד כלים ליוצריי מודים !יפה לראות שממשיכים להשקיע בלקוחות ולשמור את הקהילה חיה.אני למרות זאת, כבר מיציתי מזמן את המשחק.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים שיחקתי במפה החדשה של הזומבים, ואני רוצה לומר שהיא בקושי מיוחדת, לא רואה בה משהו מיוחד כ''כ. המפה השניה שהוציאו היתה חידוש יפה.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אני לא מדבר על מודים. אני מדבר על הטלאי החדש 1.5 שהביא איתו מפת זומבים חדשה אחת, והיא לא משהו כ''כ, אין בה איזה חידוש כיפי.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אה אוקי טלאים עדיין לא יצא לי להתקיןאני צריך להתקין מחדש את המשחק 1.5 זה האחרון??
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אממ זה נראה קצת לא הוגן לעזעזל עם המחשב שלי שלא מצליח להריץ את המשחק אפילו על המינימום... אני צריך לתקן כבר את הנייח
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אין לו תחמושת??זה נראה יותר טוב מהRAYאם אתה לבד מגיע ל27................. קצת מוגזם הייתי אומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.