פורסם 2009 ביוני 2116 שנים תודה הורדתי ועשיתי שם משהו וזה עכשיו עובד. מה בדיוק עשיתי? מה זה הPunkbuster הזה? עכשיו בקשר למשחק, איך בדיוק מתחילים משחק חדש? אני עושה solo game, אחרי זה בוחר רמה, וכלום לא קורה. ומה זה cooperative? תודה רבה על העזרה.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים למה אתה מתכוון לא קורה כלום?אחרי שאתה בוחר את הרמה וזה צריך להתחיל סרטון ההתחלה של המשחקCOOPERATIVE זה מצב משחק שאתה יכול לשחק במשימות של הסינגל פלייר עם חברים דרך המולטי
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים איזה כרטיס מסך יש לך?מעבד?זכרון?זה היה קורה לי עם הכרטיס הישן לפני שהחלפתיתנסה להוריד רזולוציה ולהנמיך אפקטיםאני חושב שזה קרה לי לפני שגם התקנתי את הפאצ'ים (החלפתי כרטיס והתקנתי פאצ' ביחד)אז תנסה גם את זה
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים תודה הורדתי ועשיתי שם משהו וזה עכשיו עובד. מה בדיוק עשיתי? מה זה הPunkbuster הזה? עכשיו בקשר למשחק, איך בדיוק מתחילים משחק חדש? אני עושה solo game, אחרי זה בוחר רמה, וכלום לא קורה. ומה זה cooperative? תודה רבה על העזרה. Punkbuster נועד בגדול על מנת למנוע צ'יטים במולטיפלייר. Cooperative זה מצב בו ניתן לשחק ביחד עד ארבעה שחקנים, במצב קמפיין או במפות של הישרדות נגד זומבים. ולגבי הבעיה שלך: זו בעיה נפוצה בעותקים פרוצים של המשחק והוזכרה כמה פעמים בדיון. אם אתה רוצה להנות מהמשחק- תרכוש אותו. הפורום לא תומך בתוכן בלתי חוקי ולכן לא תקבל עזרה.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים לפני שאני אקנה את המשחק, יש לי כרטיס מסך Geforce 7900 GT/GTO, זכרון 3GB, ומעבד AMD 4200.האם המשחק יעבוד אצלי חלק?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים לפני שאני אקנה את המשחק, יש לי כרטיס מסך Geforce 7900 GT/GTO, זכרון 3GB, ומעבד AMD 4200.האם המשחק יעבוד אצלי חלק?אני הייתי מציע לך להוריד את הדמולי היה מחשב אמנם יותר חלש אבל לא בהרבהוהמשחק היה נתקע לי ולפעמים בכלל לא עולהאזתוריד את הדמו לפני
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אמנם היה לי חד ליבהאבל הכי חזק שהיה FX57דרך אגבקיבלתי את המשחק שקניתי מEBAYיש איזה לינק או משהו כדי לבדוק אם הסריאל מקורי?לא נראה לי שדפקו אותי אבל אני רוצה להיות בטוחעדיין אין לי את המחשב שלי אז אני לא יכול להתקין
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אם ממש חשוב לך תתקין אצל חבר, אבל אם אני לא טועה כבר כמה אנשים מכאן קנו מEBAY והם אומרים שזה מקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.