פורסם 2009 ביוני 416 שנים שמתי לפני איזה עמוד או שתיים את האתרקוראים לו CUSTOM COD או משהו כזהתשחק קצת עם השם בחיפוש של גוגל ותמצא זה אתר די ידוע
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים שימו לב שהמשחק Call of Duty: World at Warבמבצע של חצי מחיר!דרך STEAM$49.99 $24.99http://store.steampowered.com/app/10090/איזה באסה המבצע כבר נגמררציתי לשאול איזה שאלהשאני קונה מסטים משהו אני מוריד את זה ומשחק הכל טוב ויפהאבל מה קורה אם אני מפרמט את המחשב? או שנמחק לי המשחק?מה בדיוק אני קונה שם? זכות הורדה חד פעמית? רב פעמית? או שרק את הרשיון החוקי ואני צריך לשבור את הראש איך להוריד?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים אתה קונה את הרשיון למשחק...אתה יכול להוריד/להתקין אותו כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, ועל כמה מחשבים שאתה רוצה...כל מה שצריך זה את התוכנה סטים... רק לזכור שאי אפשר להתחבר לסטים מכמה מחשבים בו זמנית
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים אוקי סבבה הבנתיחבל שכבר נגמר המבצע25 דולר זה שווה בשביל המולטי שלויש דרך לדעת אם המבצע הזה יחזור?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים אי אפשר לדעת, המבצעים האלה באים והולכים. אבל בהפרש של פחות מ-20 שקל, אתה יכול לקבל אותו מebay: במחיר של 29.5$ כולל משלוח לישראל ככה גם תהיה לך עוד קופסא לאוסף.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים נראה סבבה לגמריתאמת אני רק מעוניין בסיריאל כדי שאני יוכל לשחק במולטימישהו פעם הזמין מEBAY דברים לארץ?לאן זה מגיע? הביתה או דרך הדואר?פשוט אף פעם לא יצא לי להזמין דרך EBAY
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים המוצר יגיע לסניף הדואר הקרוב אליך ואז תקבל הודעה להגיע לאסוף אותו.תוך כדי המתנה, אפשר לעשות מעקב ולראות היכן עומד המשלוח לארץ, דרך האתר של חברת השליחות הספציפית.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים בעיה במשחק: זה מה שהוא רושם לי בהתחלה, ואני לא מצליח לשחק.מישהו יודע מה הבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים בעיה עם ההפעלה של ה-Punkbuster.תנסה להוריד מהקישור הבא ולעדכן את המשחק ידנית:http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1כמו כן, לאחר ההתקנה תבדוק בתפריט במשחק תחת multiplayer options שהפאנקבסטר על enabled.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.