פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר ברוך הבא לפורום כפי שאתה רואה, הדיון שפתחת אוחד עם הדיון הראשי של המשחק זה המקום לשאול את השאלות להבא, קאפיש? לשאלתך, כשאתה נכנס לרשימת השרתים במולטי יש לך אופציה למעלה שקראת- Filter Servers אתה יכול לסמן NO באפשרות של סרבסרים עם מודים, כמו בתמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים Creepy Stuff of Call of Duty: מישו יודע משו על הקולות והקטעים המפחידים שקוראים שם?זה קרה למישו?יש כאלה דברים העוד משחקים?זה משו שהמהנדסים של המשחק הכניסו? למישו יש סירטונים של כאלה שטויות בעוד משחקים?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אני עדיין בסינגל(משחק בו פעם ב..... עושה משימה ויוצא).אני כרגע במשימה העשירית(Eviction)עוד כמה נשארו לי?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים חבר'ה...משהו מוזר...התקנתי את המשחק במטרה להתחיל משחק סולו והפעלתי אותו, בחרתי SOLO מיד לאחר מכן רמה והמשחק לא מתחיל...אין שם גם שום כפתור מסויים של BEGIN...אני עושה משהו לא בסדר?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים 5 idan1803, היתי משחק איתך אם היה לי זמן והמשחק היה עולה לי על הנייד 5? איזה באסה.. ועשיתי אח"כ עוד 2 אז המשחק אוטוטו נגמר
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים איך אני מפעיל את הקלפים שאני משחק בקו אופ עם חבר (בספליט סקרין על ה360) ?
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים אני בשלב עם המטוס. ברגע שאני מגיע לנקודה מסויימת, אי אפשר לעשת יותר LOAD ואני מקבל ארורhttp://i43.tinypic.com/2m6sgft.jpgאחרי זה אין לי יותר אפשרות של המשכת משחק אלא רק לבחור באיזה משימה לשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.