עבור לתוכן

Call of Duty : World at War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הם מסיחים את דעתך ושל הלוחמים איתך, הם הורגים את המפקד שלך, אתה עכשיו מחליף אותו, אתה צריך להכווין מטוסים כדי להפציץ את המבנים ואת השטח שבו הלוחמים היפנים נלחמים בך ובכוח שאיתך.

קטע שאני לא יודע אם כולם מודעים אליו:

אתם יודעים שאפשר למנוע את ההריגה של המפקד שלך אבל אז השני,זה שכל הזמן פסימי(כבר לא זוכר איך קוראים לו,יש מצב פולונסקי) מת.

• תגובות 962
  • צפיות 105.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קטע שאני לא יודע אם כולם מודעים אליו:

אתם יודעים שאפשר למנוע את ההריגה של המפקד שלך אבל אז השני,זה שכל הזמן פסימי(כבר לא זוכר איך קוראים לו,יש מצב פולונסקי) מת.

זה משנה את העלילה?

או שהיא נשארת אותו דבר רק שהמפקד בחיים והשני לא?

פורסם

אני מרגיש חופשי לקרוא את הצהובים כי סיימתי את המשחק, אבל אני בכל זאת אגיד:

אהבתי יותר החזית הרוסית, בעיקר איך שהיא מסתיימת. תודו שיש מה ללמוד מהם, במקרה של היפנים בהחלט מותר להרגיש חופשי לרסס שבויים באוטומט. אני חושב שהכלי החביב עלי במשחק הוא הפפשה, אבל גם שאר כלי הנשק מציאותיים מאוד.

חתיכת מושפע GTA אחד....

עוד לא שיחקתי בו, האמת :-X אני מאז ומתמיד כותב COD IV.

פורסם
  • מחבר

זה עדיף מ COD ARBA :)

פורסם

מה שנכון נכון :xyxthumbs:

אגב

המפקד שלך נישאר חי אם תרצה או לא. לפולונסקי דוחפים רימון לחולצה, או שסתם מוציאים את הניצרה... דבר לא מציאותי הוא שהמפקד עומד במרחק של פחות ממטר והוא נשאר חיי.

פורסם

מה שנכון נכון :xyxthumbs:

אגב

המפקד שלך נישאר חי אם תרצה או לא. לפולונסקי דוחפים רימון לחולצה, או שסתם מוציאים את הניצרה... דבר לא מציאותי הוא שהמפקד עומד במרחק של פחות ממטר והוא נשאר חיי.

אני חושב שאתה טועה ואם אתה לא עושה כלום אז המפקד שלך הוא זה שנהרג.האמת,אני כמעט בטוח בזה.אם היה לי זמן הייתי עושה עכשיו את המשימה שוב.

פורסם

אני חושב שאתה טועה ואם אתה לא עושה כלום אז המפקד שלך הוא זה שנהרג.האמת,אני כמעט בטוח בזה.אם היה לי זמן הייתי עושה עכשיו את המשימה שוב.

צדקתה... פשוט תמיד הייתי עושה כל מה שביכולתי להגן על המפקד ועכשיו לא עשיתי כלום..

פורסם

צדקתה... פשוט תמיד הייתי עושה כל מה שביכולתי להגן על המפקד ועכשיו לא עשיתי כלום..

חייל למופת ;D

פשוט כשאני עשיתי את המשימה בפעם הראשונה הייתי יחסית מאחורה והכל קרה די מהר אז לא יצא לי לנסות להציל אותו,בפעם השניה הוא זכה לחיות :P

פורסם

יש לי בעיה עם הפאצ',

התקנתי אותו ושאני נכנס למולטיפלייר עדין רשום לי למטה שאני בגירסה 1 וגם שאני פותח את הקונסול זה בגירסה 1,

והמשחק לא נכנס לי לסרברים !

ניסיתי להתקין את העדכון שוב אבל הוא כותב לי שהעדכון כבר מותקן ואין צורך להתקין אותו

מה לעשות ?[br]פורסם בתאריך: 19.02.2009 בשעה 01:48:45

בזמן שחיפשתי פתרון לבעיה שלי (לא מצאתי)

מצאתי פתרון לבעיית סאונד של אנשים פה :

למי שיש דרייברים סאונד של Realtek ו-Vista OS, לא יהיה לו סאונד במשחק.

הנה תיקון:

Go to start, control panel, sound, speakers, advanced -> set it to 16 bits - 48000 hz

פורסם

הפיתרון לבעית הסאונד פורסם בדיון כבר פעמיים.

לגבי הבעיה שלך, אני לא רואה פיתרון חוץ מלהסיר את המשחק ולהתקין מחדש+פאץ'.

אבל תשמע-

גם ככה בסוף החודש יוצא פאץ' 1.3 שיתקן גם את הפאשלות של הפאץ' הנוכחי. אולי שווה לך לחכות.

פורסם

ניסיתי את זה, מחקתי הכל והתקנתי שוב

וזה לא עוזר, והיום כבר ה 20 לחודש , תוך 10 ימים יוצא פאצ' 1.3 ?

פורסם

תשמע, כרגע זה בשלבי עבודה.

ןאני בטוח שהחבר'ה שם לא ירצו לפשל שוב, כך שזה התאריך המיועד אבל לא בהכרח סופי.

תיכנס לאתר הרשמי של המשחק, הפורום שם פעיל ויש סיכוי גדול שמישהו כבר נתקל בבעיה דומה.

פורסם

Patch 1.3 היה מיועד להשתחרר היום.

הודעה בפורום הרשמי טוענת כי בשעה ה-11 של הבדיקה הם גילו בעיה חמורה ובינתיים העדכון נדחה עד לטיפול.

אז הנה כמה רגעים לפני שהחבר'ה המוכשרים ב-Treyarch יסיימו את העבודה, השינויים הצפויים:

/record and /demo enabled in MP. !סוף סוף

:yelclap:

Server Log File improvements, including:

Team Names on Kill loglines.

Round Win and Loss.

Timestamps.

Additional action logging (took flag, destroyed headquarters, planted bomb, etc).

Improved sound initialization for Vista - fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.

Screenshots no longer overwrite each other.

Tweaked autobalance on select game modes.

פורסם

"Tweaked autobalance on select game modes."

נשמע מעולה, ממש היה חסר לי...

פורסם

הבן רצה לקנות את Call of Duty החדש, האב הסכים בתנאי אחד: עליו לקרוא את אמנת ז'נבה ולשחק על פי החוקים.

www.msnbc.msn.com/id/29417231

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים