פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אני מחובר והוספתי אותך כבר לפני כמה ימים, אבל עדיין לא אישרת אותי.תאשר ונשחק.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מי זה "איתנו"?אני ועוד כמה חברים. חבר'ה בפורום שרוצים יכולים להצטרף אלינו ולקרוע זומבים! מומלץ שיהיה לכם מיקרופון 8)
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תגידו המשחק יעבוד על מחשב נייד מסוג HP PAVILION Intel® Core2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz, 2194 MHzGEFORCE 8400 GS 5121 GB RAMwin xp sp3?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תגידו המשחק יעבוד על מחשב נייד מסוג HP PAVILION Intel® Core2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz, 2194 MHzGEFORCE 8400 GS 5121 GB RAMwin xp sp3? ייעבוד אבל כנראה תצטרך להתפשר על הגדרות הגרפיקה.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אז למה כשאני מנסה להפעיל אותו עושה לי הודעת שגיאהerror during unhandled exception caughtויש ריבוע של המשחק שבתוכו רשום את זה----- Initializing Renderer ----execing ragdoll.cfg from disk----- Client Initialization ---------- Client Initialization Complete -----Trying SMP acceleration......succeeded.----- R_Init -----Getting Direct3D 9 interface...Pixel shader version is 3.0Vertex shader version is 3.0Shader model 2.0 code path is available.Shader model 3.0 code path is available.Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hzGame window successfully created.Using 4x anti-aliasingCreating Direct3D device...Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0Loading fastfile code_post_gfxLoading fastfile uiLoading fastfile commonInitializing render targets...Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alphaDirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alphaInitializing static model cache...Initializing dynamic buffers...Initializing particle cloud buffer...Creating Direct3D queries...Loading fastfile 'code_post_gfx'used 1.13 MB memory in DB allocSetting initial state...DirectX reports 512 MB of video memory and 405 MB of available texture memory.Texture detail is set automatically.Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 1 on specular mapsWaited 55 msec for asset '$default' of type 'material'.Waited 7 msec for asset '$additive' of type 'material'.Waited 0 msec for asset '$point' of type 'material'.Waited 0 msec for asset '$line_nodepth' of type 'material'.Waited 24 msec for asset 'light_corona' of type 'material'.Waited 1 msec for asset 'clear_alpha' of type 'material'.Waited 3 msec for asset 'depthprepass' of type 'material'.Waited 2 msec for asset 'shadowclear' of type 'material'.Waited 0 msec for asset 'shadowcookieoverlay' of type 'material'.Waited 2 msec for asset 'shadowcookieblur' of type 'material'.Waited 220 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.Waited 1 msec for asset 'shadowoverlay' of type 'material'.Waited 4 msec for asset 'stencilshadow' of type 'material'.Waited 152 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.Error: Waited 169 msec for missing asset "water_droplet".Error: Could not load material "water_droplet".Error: Could not load material "water_dynamic_spray".------- sound system initialization -------Loading fastfile 'ui'used 39.48 MB memory in DB allocWaiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.Error during initialization:Unhandled exception caught
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מישו מכיר קהילת מודים לCODWAW? ויצא כבר הMOD TOOLS? או שאפשר להשתמש בטולס של 4?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים חברים, רגע גדול הגיע כאשר החבר'ה של Activison אישרו את שם הכותר הבא בסדרה:Call of Duty: Modern Warfare 2http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=203174אני כבר כ"כ מחכה להרגיש שוב את הטאץ' המושלם של אינפיניטי ווארד.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים super cool!אני כל כך קונה אותו!אני מקווה שהמחשב שלי יחזיק אותו טוב ולא יצריך קניה של מחשב חדש שכן הוא כבר משופר ואני לא מתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות כנראה.[שדרגתי לא מזמן ל9800GT, ספק 450VX של CORASAIR וכן הוספתי 2GB נוספים של OCZ, למען האמת, שדרוג לא חכם אבל הוא כבר נעשה]
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אוקיי כמה שאלות.מה הפקודה בקונסול בשביל לראות את ה-FPS שלי על המחשב?לגבי ה-CO-OP של המחשב. כמה מהפס אינטרנט שלי אני אמור להשאיר בשביל לשחק במחשב הזה מבלי לגבי לאגים? (אני מתכוון כמובן שיש לי פינג נמוך).השאלה שלי נשאלת גם בקשר ליצור שרת (HOST) וגם בשביל להתחבר למשתמשים אחרים.ועוד שאלה - ככל שיש יותר יוזרים מחוברים אליי ב-HOST, האם אני צריך להשאיר יותר מהפס שלי?תודה רבה.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים סליחה על החפירה אבל הבעיה של המסך שגיאה בהתחלה נפתרה \אבל שאני מפעיל תמשחק לוחץ על להתחיל והכל ואז יש תסרטון פתיחה של ג'ק באוור אחרי משפט שהוא אומר זה נתקע לי :
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אוקיי כמה שאלות.]לגבי ה-CO-OP של המחשב. כמה מהפס אינטרנט שלי אני אמור להשאיר בשביל לשחק במחשב הזה מבלי לגבי לאגים? (אני מתכוון כמובן שיש לי פינג נמוך).השאלה שלי נשאלת גם בקשר ליצור שרת (HOST) וגם בשביל להתחבר למשתמשים אחרים.בוא נניח שכדאי לתת 5kbps העלאה עבור כל משתמש שמצטרף לHOST שאתה עושה.אתה צריך לדאוג להעלאה שלך כאשר אתה עושה HOST ולא כאשר אתה מתחבר לסרברים אחרים.ועוד שאלה - ככל שיש יותר יוזרים מחוברים אליי ב-HOST, האם אני צריך להשאיר יותר מהפס שלי?כן, זה נגזר מהתשובה הקודמת שלי.תודה רבה.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אוקיי כמה שאלות.מה הפקודה בקונסול בשביל לראות את ה-FPS שלי על המחשב?לגבי ה-CO-OP של המחשב. כמה מהפס אינטרנט שלי אני אמור להשאיר בשביל לשחק במחשב הזה מבלי לגבי לאגים? (אני מתכוון כמובן שיש לי פינג נמוך).השאלה שלי נשאלת גם בקשר ליצור שרת (HOST) וגם בשביל להתחבר למשתמשים אחרים.ועוד שאלה - ככל שיש יותר יוזרים מחוברים אליי ב-HOST, האם אני צריך להשאיר יותר מהפס שלי?תודה רבה.5kbps זה קצת. (מינימום ) בכל שנייה קשה יכול לעלות הפינג.עדיף 15+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.