פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אפשר לשחק על מסך אחד ולהשאיר את וינדוס על השני, אבל אי אפשר לשלוט על השני (רק בשביל לעקוב אחרי מה שקורה במחשב אם זה מועיל לך).
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אפשר לשחק על מסך אחד ולהשאיר את וינדוס על השני, אבל אי אפשר לשלוט על השני (רק בשביל לעקוב אחרי מה שקורה במחשב אם זה מועיל לך).אפשר לעשות את זה גם עם כרטיס מסך אחדאני חיברתי את הכרטיס שלי לMAG ואיתו אני עובד ואת יציאת הTV אני מחבר לHITACHI 21" ורואה בה סרטים באותו זמן שאני כותב לכם
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר eranmor,אתה קטנוני ללא סיבה. אנשים אומרים לך פה שזה אפשרי, ויש אנשים שעושים את זה - אז למה אתה מתווכח? ד"א גם אני חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה - אבל נושא הדיון הוא איך לחבר שני כרטיסי מסך + שני מסכים ולהגדיר את זה, אז בבקשה אל תסטה ממנו.תודה.חיברתי את הכרטיס השני, אבל אני נתקל בשגיאה... תמונה שווה אלף מילים:
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים צריך להגדיר את ה init VGA type ל PCI ולא AGP כפי שעשית.עשית ככה?לא יודע אם יש קשר, אבל תתקין לכרטיס מסך דרייבר, משהו מובנה מהוינדוס { VGA card, משהו שתוכל לראות ב16bit}.** תנסה להעביר את הכרטיס מסך לסלוט אחר.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר צריך להגדיר את ה init VGA type ל PCI ולא AGP כפי שעשית.זה בביוס או ב-Control Panel \ Display Propoties?האם ייתכן שמדובר בבעיית IRQ?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר העברת את ה-VGA boot ל-PCI והכל עובד - עם שלושה מסכים (אם מחשיבים את הטלויזיה כמובן). תודה רבה לכולכם, במיוחד ליאיר ואמירם. ;D ;D
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר לקחתי את זה מהשרת Windows 2000 שקיבלתי בירושה(!) מדוד שלי ז"ל שאיך שהוא הצליח לדחוף Windows 2000 Server Edition לתוך Pentium I 166mhz (אל תשאלו אותי איך..).
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אם אתה רוצה עוד כניסה למסך אני אתן לך את הS3 שלי אחרי שאני לא אשתמש בו גם ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.