פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר אוקיי, יש לי שני כרטיסי מסך עכשיו. אחד ב-AGP ואחד ב-PCI. הגדרתי את הביוס לעשות VGA BOOT מהכרטיס ה-AGP. What next?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר אין צורך בתוכנות מיוחדות/דרייברים מיוחדים שיגדירו את ה-multi desktop? - אני לא רוצה שני מסכים שיקרינו אותו דבר....
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים א. אתה רוצה שיראו את אותו הדבר ב2 מסכים? או שהמסך "יתחלק" ל2 על גבי 2 מסכים נפרדים.ב. לדעתי AMIRAM התבלבל, היה חסר לו לא במשפט.אישית בחיים שלי לא שמעתי על בן אדם שחיבר 2 כרטיסי מסך ולא הייתה התנגשות ביניהם.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אז תתחיל לשמוערשמית אפשר בוינדוס 98 ומעלה להתקין עד 9 כרטיסי מסך אם יש מקום בלוח שלך.צריך להגדיר את ה init VGA type ל PCI ולא AGP כפי שעשית.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אמירם צודק למדתי את זה למבחן 70-210 של מייקרוסופט אבל אני לא יודע בדיוק איך עושים את זה
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר א. אתה רוצה שיראו את אותו הדבר ב2 מסכים? או שהמסך "יתחלק" ל2 על גבי 2 מסכים נפרדים.אני רוצה שהמסך יתחלק על גבי 2 מסכים נפרדים.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר עדיף שכל אחד ישלים את השני אבל אם זה לא אפשרי אז גם האופציה השניה בסדר.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים קודם תתקין את שני הכרטיסים ותבדוק במנהל ההתקנים ששניהם פועליםאחרי זה זה כבר יחסית לא מסובך להיכנס להגדרות של מאפייני התצוגה ולשנות את ההגדרותהנה המדריך של מיקרוסופט לגבי חלונות 2000, בטח יתאים גם ל XPhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;238886/עריכה/כתוב שם 10 מסכיםמה עושים עם 10 מסכים? 5X2 לא נשמע הכי נוח3X3 זה אידיאלי
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אבל חייב שיהיה יציאה רגילה {VGA} וDVI, לא?DVI זה גם בסדר, אבל אם משתמשים במסכים אנלוגיים אז צרית את המעבירים שלהם
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לא ניראה לי שזה אפשרי כי אתה יכול להשתמש בכרטיס אחד כל פעם.בשביל להשתמש באחד צריך לכבות את השני.זה כמו שאפשר להשתמש רק בכרטיס קול אחד. אי אפשר לעשות DUAL VOICE כמו שאי אפשר לעשות שני מסכים משני כרטיסים שונים.תתפלא, גם זה אפשריאפשר להשתמש במספר כניסות line in ממספר כרטיסים כדי להקליט מספר ערוציםתוכנה תוציא רק לכרטיס אחד, אבל גם אותו אתה יכול לבחור איך שבא לךיש הרבה לוחות שאוטומטית מבטלים את הכרטיס O/B כשמכניסים כרטיס PCI, זה לא אומר שמשהו מונע ממך להכניס עוד כרטיס PCI.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים תתפלא, גם זה אפשריאפשר להשתמש במספר כניסות line in ממספר כרטיסים כדי להקליט מספר ערוציםתוכנה תוציא רק לכרטיס אחד, אבל גם אותו אתה יכול לבחור איך שבא לךיש הרבה לוחות שאוטומטית מבטלים את הכרטיס O/B כשמכניסים כרטיס PCI, זה לא אומר שמשהו מונע ממך להכניס עוד כרטיס PCI.את זה אני יודע כבריש לי כרטיס קול O/B וגם אחד בPCI אבל אין שום אפשרות ששניהם יעבדו באותו זמן. פשוט אין לי אפשרות כזאת בWIN.אני מניח שיש אפשרות שתוכנות מתקדמות ישלחו מידע לכרטיס אחד מידע מסוג A ולכרטיס השני מידע מסוג B אבל מעולם לא ראיתי (או שמעתי) משהו כזה לכן קשה לי להאמין.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים בקשר לשני מסכים זה עדיין לא נשמע לי הגיוני בכלל שבמחשב אחד יהיו שני מסכים שלא יציגו את אותו דבר או שהם לא משלימים אחד את השני.נניח אני רוצה לשחק משחק על מסך אחד ובשני אני רוצה להישאר בWIN, איך זה אפשרי בכלל??או בלי קשר למשחק, איך אפשר לשלוט על שני מסכים שונים ממחשב אחד? צריך בשביל זה שני התקני שליטה כמו שתי מקלדות ושני עכברים (תקנו אותי אם אני טועה, אני ישמח אם תכתבו לינק שמוכיח לי שאני טועה) ואני בטוח שתהיה התנגשות בינהם כי המחשב לא מאפשר דבר כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.