עבור לתוכן

אולימפיקוס הביסה את מכבי (כדורסל)

Featured Replies

פורסם

אורויו לא שיחק וזה בהחלט הורגש

לא הבנתי למה בדיוק הוא לא שיחק

היה משחק מאוד מבולגן מכבי התחילה מצוין את הרבע הראשון אבל הפסידה בכל שלושת הרבעים האחרים

בכל מקרה זה נגמר ב19 אפשר לטובת אולימפיקוס

אליהו וכספי לא בדיוק יכולים לסחוב לבד קבוצה

וויציץ מהצד השני נקם את נקמתו ושיחק טוב באופן מפתיע

הלפרין היה בינוני

אבל בכל מקרה לפי המשחק הזה אולימפיקוס הרבה יותר טובה ולמכבי עוד יש מזל שהאפרש רק כזה

אני רק מרחם על אפי -האוהדים הצהובים יקרצצו לו

בטח בקרוב יפטרו אותו בגלל האוהדים

מי ייתן ויחזירו את פיני ומכבי תפסיד אולי זה ישתיק אותם

פורסם

מה קרה לך !? חג'ג דפק הופעה :kopfpatsch:

פורסם

אוהים זכאים לשרוק בוז למאמן, הם משלמים הרבה מאוד כדי לראות את הקבוצה. לא יתכן שאפי יקבל מליונים וזאת הקבוצה שהוא יבנה. קבוצה בלי שום מוביל כדור ראוי. חג'ג' לא מסוגל לשחק ביורוליג, צר לי עליו אבל הוא פשוט לא מסוגל לשחק ברמות האלו.

אני אוהד מכבי אבל מבחנתי צריך להעיף את אפי רק בגלל ההתנהגות שלו במהלך משחקים כלפי שופטים ושחקנים בקבוצה שלו (הוא כבר קילל את באטיסטה כמה פעמים כשהוא הוריד אותו לספספל) . אני פשוט לא מבין איך כל השנים שופטים ואנשים בקבוצות שהוא אימן נתנו לו להתנהג ככה. זה פשוט בושה.

אפי דומה לשרף קצת. ברגע שהתכנית משחק לא עובדת הוא לא מסוגל לעשות שינויים עד שמגיע השלב שכבר אין סיכוי ואז הוא סתם זורק מה נשאר ומה שיצא יצא. מאמנים חייבים לדעת לעשות שינויים ולהגיב למה שקורה במשחק ולא להתקע עם תכנית אחת רק על העקרון שלהם.

מכבי חייבת להתחיל להביא שחקנים עם הבנת משחק ושכל על המגרש. כשרואים את האינטלגנצית משחק שהיתה למכבי הגדולה ומה שהולך היום אתה מבין למה נראים כמו שנראים.

פורסם

הבעיה הגדולה של אפי היא איבוד עשתונות ברגע שתכנית המשחק שלו נפגעת (לא עושה חילופי שחקנים/טקטיקה נכונים ומגיב בצורה טיפשית כלפי שופטים מה שעלול להוביל לעבירה טכנית ברגע קריטי), בדומה לצביקה שרף כפי שנרשם מעליי. לעומת זאת, מאמנים כמו דיוויד בלאט או אטורה מסינה מסוגלים לאלתר ולהגיב בצורה דינמית לשינויים במשחק גם אם תכנית המשחק שלהם נפגעת.

פורסם
  • מחבר

אוהים זכאים לשרוק בוז למאמן, הם משלמים הרבה מאוד כדי לראות את הקבוצה. לא יתכן שאפי יקבל מליונים וזאת הקבוצה שהוא יבנה. קבוצה בלי שום מוביל כדור ראוי. חג'ג' לא מסוגל לשחק ביורוליג, צר לי עליו אבל הוא פשוט לא מסוגל לשחק ברמות האלו.

אני אוהד מכבי אבל מבחנתי צריך להעיף את אפי רק בגלל ההתנהגות שלו במהלך משחקים כלפי שופטים ושחקנים בקבוצה שלו (הוא כבר קילל את באטיסטה כמה פעמים כשהוא הוריד אותו לספספל) . אני פשוט לא מבין איך כל השנים שופטים ואנשים בקבוצות שהוא אימן נתנו לו להתנהג ככה. זה פשוט בושה.

אפי דומה לשרף קצת. ברגע שהתכנית משחק לא עובדת הוא לא מסוגל לעשות שינויים עד שמגיע השלב שכבר אין סיכוי ואז הוא סתם זורק מה נשאר ומה שיצא יצא. מאמנים חייבים לדעת לעשות שינויים ולהגיב למה שקורה במשחק ולא להתקע עם תכנית אחת רק על העקרון שלהם.

מכבי חייבת להתחיל להביא שחקנים עם הבנת משחק ושכל על המגרש. כשרואים את האינטלגנצית משחק שהיתה למכבי הגדולה ומה שהולך היום אתה מבין למה נראים כמו שנראים.

אבל מהדברים שאתה אומר ואני מסכים אם הדברים שאתה אומר הבעיה הגדולה ביותר זה השחקנים עצמם

אפי לא יכול לעשות את בטיסטה ובורשטין וחגג לשחקנים טובים

הוא גם לא יכול לעשות את גיסון ווילימס ליותר טוב מאיך שהוא היה שנה קודמת בבני השרון

כי אז הוא היה בשיא וכנראה לא יעלה מעל זה

הקבוצה של מכבי נשענת היום על אורויו \פישר \ובראון בעזרתם היא אמורה לנצח משחקים

והם היו חלשים אתמול חוץ מאוריו שלא שיחק בכלל

כספי ואליהו לא אמורים לנצח קבוצת גדולות לבד

ודרך אגב אני לא חושב שאפי בחר שחקנים לפי מה שהבנתי היה צוות סקאוטינג

פורסם

בראון הגיע לקבוצה "מוכנה" אז זה קצת שונה הסיפור שלו אבל כן אחת הבעיות היא השחקנים.

אמנם את בטיסטה אפי ירש אבל את חג'ג' וויליאמס, וויט (שכבר רוצים להעיף) ואוריו הוא הביא.

אחת הבעיות היא גם הבעיה של השחקנים הללו לשחק\לעבוד ביחד. אוריו לא שחקן שיכול לשחק עם שחקנים כמו בטיסטה.

בשביל מה הביאו את וויט? למה לא דאגו שיהיה מחליף ראוי לאוריו? למה לא דאגו למישהו קצת יותר "כבד" ליד פישר (בהחלט מציאה נהדרת) כדי לעצור שחקנים "כבדים" ?

עם כל הכבוד לאליהו בקטע ההתקפי, בהגנה הוא פשוט לא עושה שום דבר.

כספי לפחות סוף סוף מראה סימני שיפור ובהחלט נראה שהוא התחיל לעבוד על הקטעים החלשים אצלו, שיהיה לו בהצלחה עם זה.

אפי גם אשם בזה שלא רואים שום תוכנית משחק במכבי. אני אמנם לא גאון כדורסל אבל אני בהחלט רואה שלמכבי כמעט ואין שום תרגילים בהתקפה, הכל מקרי, הכל הולך קשה. איפה התרגילים?

ההגנה חדירה מאוד.

במשחק אתמול למשל הוא היה חייב להכניס את שארפ וכספי או אולי אפילו את גרין הרבה קודם כדי לנסות לשנות, לא מחכים שיהיה 20 הפרש כדי לעשות שינוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים