פורסם 2003 ביוני 2722 שנים טוב, אתה אחרי טירונות ;Dאל תשלה את עצמך... זה טירונות של שמנים ועצלנים... 02....
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אה , ועכשיו נזכרתי בעוד ספורט שאני עוסק בו : זריקת בורקסים למרחק ...משהו אדיר ביותר.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני משחק בנערים לאומית של בית"ר באר-שבע...תגיד במשחק נגדינו שיחקת!?!?ועם מדברים על לזכור שמות אז..:Ohad CohenDont Forget The Name Cause He The Best In The Gameנגדך לא יודע אם שיחקתי אבל הייתי בטורניר ארצי לזכר ליאור קבלו שנפל עליו האולם והיה לכם איזה מאמן ממש ממש משוגע שההרביץ לשחקנים שלו ואחד 2 מטר בשם סלבה רוסי שדפקתי לו 9 בלוקים והפועל ירושלים לאומית היא הקבוצה הכי טובה בארץ מה לעשות, הם תמיד לוקחיםאתה יודע על מה אני מדבר?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים עם איזה קבוצה הגעת??אני לומד בב"ס הזה אבל אני כיתה י (עולה ל-יא) אז לא שיחקתי באותו טורניר אבל הייתי על שעון ה-24 בשני המשחקים הראשונים...
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים שגיא אתה עושה 02?! אני מוסמך רובאית 02 (סיימתי עם הטירונות הזו). אפילו אתה, דור, "הגבר", תעבור את הטירונות הזו.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים עם איזה קבוצה הגעת??אני לומד בב"ס הזה אבל אני כיתה י (עולה ל-יא) אז לא שיחקתי באותו טורניר אבל הייתי על שעון ה-24 בשני המשחקים הראשונים...אהה אז אנחנו הקבוצה ממבשרת ציון שיצאנו מקום אחרון הכחולים..אני זה מספר 5 הגבוה עם הבלוקיםאחי, ראית את הכושי ההוא עם ה360???????? ואו!!!
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני מוסמך רובאית 02 (סיימתי עם הטירונות הזו). אפילו אתה, דור, "הגבר", תעבור את הטירונות הזו. loll 02 looser
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אהה אז אנחנו הקבוצה ממבשרת ציון שיצאנו מקום אחרון הכחולים..אני זה מספר 5 הגבוה עם הבלוקיםאחי, ראית את הכושי ההוא עם ה360???????? ואו!!!פשש זה היה מדהים!! החר* רק בכיתה ט'אבל הוא לא שחקן משהו... רק אטלט אבל נתניה קבוצה ענקית!!
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים Abash'ha Looser! :cwm23:אם היית יכול היית יורה עליו במאג אבל בטירונות 02 לא מלמדים אותכם איך להתשמש במגוון נשקים...סתם.. הכל בהומור
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר פשש זה היה מדהים!! החר* רק בכיתה ט'אבל הוא לא שחקן משהו... רק אטלט אבל נתניה קבוצה ענקית!!עירוני נתניה או מכבי נתניה?זרוק שמות, אולי אני מכיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.