עבור לתוכן

המלצה למדפסת לייזר לסטודנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע

ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה.

האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה.

בתודה מראש.

פורסם

ה 1005 מדפסת טובה מבחינת אמינות.

מדובר בדגם הבסיסי ביותר של המדפסות לייזר, מבחינת תכונות, ועומס הדפסה.

אבל לשימושים שלך היא בהחלט מספקת.

טיונר שלה עולה 385 ש"ח, ומספיק ל 2000 דפים.

יש מבצעים טובים מאוד של מדפסות לייזר, מדפסות עם החזר כספי, מדפסות עם טיונר נוסף מתנה, וכולי.., ואלו דילים שמאוד משתלמים, ולכן אני ממליץ לך לקנות מדפסות שיש עליהם מבצעים וסיילים טובים כי ניתן לחסוך הרבה כסף.

פורסם

XEROX

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע.

הגעתי למסקנה שמה שהכי חשוב מבחינתי זה כמות הדפים שניתן להדפיס.

היייתי באופיס דיפו והציאו לי את הP1005 של HP לפי המוכר היא מספקת עד 1500 דפים. לאחר חיפוש באינטרנט קראתי שיש מדפסות של XEROX שתמורת אותו המחיר מספקות 3000+ זה אמיתי? כלומר איך יכול להיות שHP כול כך נחותים(יש לי מדפסת להזרקת דיו שלהם שעובדת מצויין). מבחינתי כשמדברים על מדפסות מדברים ברא ובראשונה על HP, האם זה נכון רק בהזרקת דיו?

אני השמח גם להמלצות יותר קונקרטיות כלומר דגמים של מדפסות.

ואני מוכן לשלם קצת יותר תמורת מדפסת קטנה יותר, זה מה שתפס לי את העין עם הP1005 של HP היא הייתה ממש קטנה.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי גם על ה SAMSUNG ML1640 וביכלל שיבחו את SAMSUNG באופן כללי,מה את אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים