פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים שלום לכולם יש לי X800 והתברר לי היום שהמאוורר הפסיק לפעול..למישהו יש רעיון איך אני מסדר אותו ? להוציא אותו ולנקות יעזור ?אם דבר כזה לא יעזור אז אולי המלצה על גוף קירור שיהיה תחליף למאוורר הזה ...תודה מראש !
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים נסה לנקות ולשמן את המאוורר תחילה..לא עוזר אתה תמיד יכול להתקין מאוורר אחר באותו הגדול או גדול יותר...אם אתה בכל זאת מעונין בקירור..תציין מה התקציב שלך..
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר אממ איפה אני משיג את השמן בשביל לשמן את האזור שם ?אני מקווה שזה יעזור ..לגבי אפשרות קירור אחרת אני ידחה את זה קצת במידה וזה יעבוד עיניין השימון פשוט רק עכשיו שידרגתי ל-2 ג'יגה זיכרון + כונן קשיח חיצוני 500GB והתקציב קטן לו בקצת חח אז מקווה שהשימון יעזור רק אם תוכל לענות על השאלה הנ"ל אני מאוד אודה לך
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים אני פרקתי את המאוורר של ה- X800 שלי והצמדתי לו מאוורר 80 מ"מ עם 2 ברגים גדולים.גם יותר קר וגם יותר שקט.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר taotao תודה !!Gimel איך עשית את זה ? מאוורר רגיל של 80 ? איך חיברת את זה לכרטיס עצמו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.