עבור לתוכן

בעיות ווינדוס במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום.

רכשתי מחשב חדש עם:

לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים.

התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות.

המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL.

וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה).

תמונה של המסך הכחול:

http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg

ותמונה של שגיאות DLL:

http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg

אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות.

משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמיד הבעיות מופיעות בסביבת הוינדוס עצמו.

אולי זה קורה בגלל שמדובר בחומרה חדשה שרצה על וינדוס מיושן?, אולי הוינדוס עצמו לא הותקן טוב? אשמח לקבל כמה כיוונים לפני שאני ממשיך עלאה.

תודה רבה.

פורסם

שלום

הדבר הראשון שתעשה .כך ווינדוס אחר (עדיפות SP3 )ותתקין מחדש .לא עוזר תתחיל להוציא זכרונות וכן לכל רחיב חומרה שיש לך.אבל בגדול בעיה בקורנל זה בעיה בליבת הווינדוס

מקוה שעזרתי :s05:

פורסם
  • מחבר

האם יעזור להישאר עם הווינדוס הזה ולהוריד לו SP3?

הווינדוס הזה מותקן גם במחשב אחר כאן, ופועל מצוין, יכול להיות שהייתה בעיה כלשהיא בהתקנה?, האם לעשות ריפר לוינדוס יספיק?

פורסם

שינית חומרה והשארת אותה מערכת הפעלה?

התשובה היא מאוד פשוטה: תריץ התקנת תיקון.

מועבר לפורום windows.

ותעדכן כותרת על הדרך כדי שתקף את נושא הדיון.

פורסם
  • מחבר

הארדיסק שקיבלתי היה כמובן ריק ועליו התקנתי וינדוס טרי חדש, כמובן שזה לא אותו הוינדוס מהמחשב הישן, כל החומרה חדשה.

פורסם

תנסה להתקין את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלך.

אם זאת התקנה חדשה יש מספר מצומצם של אפשרויות:

ההתקנה לא תקינה

יש לך בעיית חומרה

התקנת דרייברים לא טובים

פורסם

הלוחות של GIGABYTE צריכים כוונון ידני של ה-BIOS כשמשתמשים בשני סטיקים של 2GB.

יכול להיות שכיוון מדויק יותר יעזור. תבדוק בעיקר את המתחים שמכוונים ב-BIOS לסטיקים של GSkill לעומת מה שכתוב עליהם (או במפרט שלהם).

לי יש לוח של ג'יגהבייט והיו לי בעיות, ואז גיליתי שהכונון האוטומטי של הלוח שם 1.8V כשהזכרונת (גם Gskill) דרשו 2.1V.

אתה גם יכול לנסות לעבוד עם סטיק אחד, לפני שאתה מכוון את ה-BIOS, זה יעזור לבודד את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים