פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים הבנתי שיש כמה סוגים של מעבדים לPS3 כאלה שמתחממים וכאלה שלאוגם שיש הרבה סוגים שלא תומכים אחורה במשחקים של PS2וגם יש גדלים שונים של הארדיסקים אז איזה הכי כדאי לקנות?והאם כדאי בכלל לקנות?ויש הבדל בין NTSC לPAL? (כמובן שאין לי טלוויזיה אחת בבית שאין בה מולטיסיסטם..)
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים לא מיצרים יותר PS3 תומכי PS2 רק הדגמים הישנים תומכים וגם אז רק חלקם בקשר לארד דיסק זה לא כזה משנה אתה יכול להחליף לארד דיסק אחר של נידים או לSSD באזורים כן יש הבדל שהדבר החשוב ביותר זה הגנת אזורים לסרטי לבלו רי זה לא משפיע על משחקי PS3 שהם כולם פתוחים אזורית אבל משפיע אם אתה רוצה לקנות \להשכיר סרטים בארץ גם בDVD יש הגנה אזורית
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אין שום בעית התחממות עם מעבדים בPS3.לגבי כאלו שתומכים במשחקי PS2 , כמו שנכתב - לא מייצרים יותר כאלו , אבל אם תמצא בארץ איפושהו דגם 60 גיגה למכירה - הוא עדיין יתמוך.ה60 גיגה בכלליות (חוץ מנפח דיסק קשיח) הוא הדגם בעל הכי הרבה תוספות שיוצר.בקשר להבדל , כמו שקרירין כתב - למשחקי PS3 - אין נעילה אזורית.לכל דבר אחר (סרטיי DVD , בלו ריי לפעמים ומשחקי PS2) יש נעילה אזורית לפי האיזור (PAL/NTSC/NTSC-J)חוץ מזה , אין הבדל , גם לא בספק כח.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר תודה רבה לשניכםעדכנתם אותי פה בדברים שלא ידעתיועוד כמה שאלותראיתי שיש סוגים שמגיעים עם 2 USB ויש כאלה שמגיעים עם יותר וגם שיש כאלה שמגיעים עם קורא כרטיסי זיכרון וכאלה שלא זה דברים נחוצים??ובקשר למעבד, ראיתי שיש מעבד שקוראים לו 65NM משהו כזה, שהוא אמור להיות יותר טוב באיזה שהיא צורה, זה נכון?
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים http://www.joystiq.com/2008/08/26/tabulator-comparing-the-playstation-3-skus/זה מתוך תרד שנעוץ בפורום הזה שמסביר את ההבדלים בין הגירסאות.אני אתייחס לאירופאים כרגע בלבד.רק ב60 גיגה יש 4 שקעי USB וקורא כרטיסים (ותמיכה בPS2).לגבי המעבר למעבד 65 נ"מ - זה חוסך בחשמל ובחום , החום הוא לא בעיה בPS3 , אז נשארת עם חסכון בחשמל.בתיאוריה , אם זה היה מחשב , יכול ליהיות גם שהיו לו יכולות OC גבוהות יותר , בקונסולה - זה ממש לא משנה.(בXBOX לדוגמא זה משנה , שם השבבים המוקדמים בתהליך יצור הישן יותר היו מתחממים ואחוז התקלות היה גבוהה מאוד)ליביו
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים סבבה תודהועוד שאלה אחרונהיש מצב שבקרוב תצא גרסת SLIM לPS3?לא הוכרזה אחת כזאת אני מעריך שתצא בשלב כלשהו שהטכנולוגיה תאפשר ליצר את זה בכמויות ובמחיר נמוך אבל אני לא חושב שזה יגיע בקרוב למרות שסוני בטח שואפת לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.