עבור לתוכן

כמה אביזרים שרכשתי השבוע למצלמה שלי

Featured Replies

פורסם

השבוע התחדשתי בכמה אביזרים שימושיים למצלמה, רציתי לשתף:

1. חצובה

קיבלתי חצובה קטנה, Slik U8000.

לא יציבה מיודעמה, ולא כ"כ גבוהה, אבל בינתיים אין לי חצובה, ושמציעים לי אני לוקח ;D

2. חצובת גורילה

הזמנתי מאיביי, עלה לי 22$ (בארץ עולה בערך 200), והגיע תוך שבוע וחצי בערך.

היא יציבה וקלה, רק צריך להוסיף לה פלס כי קשה לראות מתי היא ישרה.

מגיע עם מתאם לבורג עבה יותר.

imgp1615tw8.th.jpg imgp1606bd6.th.jpg

וקיבלתי אפילו מחזיק מפתחות של סנטה קלאוס! ;D

imgp1617mq8.th.jpg

3. פילטר UV

הזמנתי גם מאיביי, עלה לי 22$.

של Marumi, אין הרבה מה לפרט, הזמנתי עקב הצעה של אורן (לגבי הדגם), לא תזיק הגנה לעדשה.

imgp1610qb0.th.jpg

4. כבל שחרור

גם זה מאיביי, עלה לי 8$, לדעתי תמורה מעולה למחיר.

איכות בנייה טובה, אפשרות לנעילה וחצי לחיצה.

עוזר לי בצילומי מאקרו וכאשר ומעמידים את המצלמה על חצובה במצב אנכי, רכשתי את זה בעיקר לצילומי BULB (ברקים)

imgp1453vz0.th.jpg imgp1457ml6.th.jpg

וגם רציתי להמליץ למי שיש K200, על מגן המסך הזה.

מגיע עם מגן לכל מסך, ונייר אורז לניקוי.

עכשיו רק נשאר לרכוש סוללות ומטען, ותיק.

ממליץ על החצובה והפילטר, לדעתי אלו דברים שחייבים שיהיו בכל תיק.

פורסם

עכשיו רק נשאר לרכוש סוללות ומטען, ותיק.

:lol:

אתה רציני?

התחלת לקנות מגיני מסך, חצובות, פילטרים, שלטים, בלאגנים - כשעדיין אין לך בכלל סוללות נטענות? :screwy:

בכל אופן, קניות 2 ו-3 שלך היו לדעתי מיותרות.

2 מיותרת כי הגורילה היא חרא של חצובה.

כלומר היא סבבה, למצלמות קומפקטיות. אבל ממש לא מתאימה ל-DSLR.

והפילטר מיותר כי.. פילטר לעדשת קיט זה דבר מיותר. לדעתי.

פורסם
  • מחבר

עד היום השתמשתי בסוללות ליטיום שקיבלתי, אז לא יצא לי לרכוש.

חצובת גורילה - היא מחזיקה בכיף את המצלמה, וזה טוב כשאתה לא רוצה לצאת עם החצובה, ולפעמים בא לך לצלם משהו בלי רעידות.

אני לא הולך לתלות את זה על עצים ועמודי חשמל, אלא לשים את זה על משטח רגיל, העיקר שלא ירעד בצילום.

פילטר, עדשת קיט או לא עדשת קיט, ברגע שהיא מקבלת מכה, היא נשברת.

והפילטר זה לא משהו חד פעמי, תמיד אוכל להרכיב אותו על העדשה הבאה (במידה והיא אותו קוטר)

פורסם

חצובת גורילה - היא מחזיקה בכיף את המצלמה, וזה טוב כשאתה לא רוצה לצאת עם החצובה, ולפעמים בא לך לצלם משהו בלי רעידות.

אני לא הולך לתלות את זה על עצים ועמודי חשמל, אלא לשים את זה על משטח רגיל, העיקר שלא ירעד בצילום.

דוווקא על משטח רגיל הגורילה ממש לא מבריקה. היתרון שלה הוא ביכולת לתלות את המצלמה על עמודים ועצים או לצלם מזוויות מאוד לא שגרתיות, ביחד עם המסך הנשלף של ה-A630 לדוגמא החצובה הזאת נותנת חופש יצירה מדהים. כחצובה משנית לצורך זה היא נהדרת, היא גם נוחה לטיולים (אתה יכול לייצב על ענף או גדר ולא צריך חצובה בגודל מלא). כחצובה שולחנית ראשונית היא באמת לא מבריקה. לא ניסיתי אותה עם DSLR, אולם נראה לי שללא מצב LV ראוי ומסך נשלף, היא מאבד חלק גדול מיתרונותיה.

באמת מוזר שקנית חצובה ושלט רחוק לפני שקנית סוללות נטענות (100 ש"ח) ותיק (עוד 100 עד 200 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

אני פשוט קונה מה שאני צריך...

עוד לא יצא לי ללכת לחפש תיק, ומי שמוכר את הסוללות שאני רוצה הם תמליל 2000 ואני לא רוצה להזמין מהם, אז אני מחפש אלטרנטיבה אחרת.

לפעמים רוצים לצלם מזווית נמוכה לדוגמא, וזה לא נוח לשכב על הרצפה, או שאין אפשרות להטות את המצלמה בזווית הזאת, בשביל זה רכשתי את החצובה.

אם יהיו מצבים שהיא תעזור לי לתלות את המצלמה על ענף או משהו, אני אעשה זאת, אבל נראה לי רק כאשר אני אוכל להחזיק את המצלמה שלא תפול.

פורסם

אני פשוט קונה מה שאני צריך...

עוד לא יצא לי ללכת לחפש תיק, ומי שמוכר את הסוללות שאני רוצה הם תמליל 2000 ואני לא רוצה להזמין מהם, אז אני מחפש אלטרנטיבה אחרת.

באופיס דיפו יש מבצע על GP - מוצר שני ב-50% הנחה. היום קניתי שם שתי רביעיות GP ReCyko ב-105 ש"ח (70+35 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

יש להם שם גם מטען?

בדיוק היום התכוונתי להזמין מתמליל מטען ל6 שעות.

אני אבדוק את זה.. תודה

עריכה - יש!

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000oNoFARsFU5LNShC8dhZMEvp:12bbi68k5?id=4006557&pr=QJ5&N=2%2031541%2030243

אני אקנה את זה ואני אוסיף עוד חבילה של 2100

פורסם

למיטב הבנתי המבצע הוא רק על קנייה של שני מוצרים זהים.

פורסם
  • מחבר

אה, אז אני ארכוש מטען ו2 חבילות של סוללות כנראה.

הלכתי היום והיה סגור :\ נקווה שנספיק מחר

פורסם

אורן, יש לך מושג מה ההספק של הReCyko בהשוואה לGP 2700 שיש לי?

פורסם

2050, אבל אלא אם אתה נוטה לרוקן את הסוללות ביום שבו טענת אותן, ה-ReCyko צריכות להחזיק יותר מה-2700 בזכות הפריקה העצמית הזניחה שלהן.

פורסם

לפי ביקורות שקראתי, עדיף במצלמה/פלאש להשתמש קודם ב-2700 ובתור גיבוי (כי הן מתרוקנות לאט) להחזיק את ה-ReCyko בתיק.

אני לאחרונה רכשתי רבעיית Sanyo 2700 למצלמה, לאחר ששתי סוללות GP אצלי שבקו חיים ולא הצליחו להיטען (אני צריך 4 למצלמה).

גם לי יש את הגורילה-פוד, השתמשתי בו לאחרונה בטיול אופניים ויצא לי לחבר את המצלמה לכידון ולהסריט תוך כדי נסיעה.

וגם באיזור סלעי לשים את המצלמה בצורה מיוצבת כך שיהיה ניתן להצטלם (עם טיימר).

אני מאד מרוצה ממנה.

פורסם
  • מחבר

רכשתי היום מטען 6 שעות עם 4 סוללות 2050 ב130 ש"ח

למוכר לא היה מושג על שום מבצע של השני ב40%, אבל אולי אני אקנה עוד סט של 2100 בנוסף.

יש למישהו הערכה כמה תמונות זה יספק לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים