פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים משתלם למה בדיוק ? מה השימוש של המחשב..מה המפרט המלא ?..גם אם OC הוא יגיע ליותר מדי מבחינת ביצועים כוללים...ואתה יכול לנסות בשביל הכיף..לראות מה קורה..
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר לראות אם אני יוכל לעשות איתו OC טוב משהוא בסגנון E2XX ? (או פחות ?)
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים אתה יכול לנסות לעשות למעבד הזה OC בשביל הכיף.אבל לדעתי המעבד הזה לא יגיע מעבר ל-2.2. יותר סביר 2.0 (במיוחד אם זה מעבד ויליאמיט ולא נורטווד - 256K של זיכרון מטמון).בכל מקרה זה לא יגרום למחשב להריץ דברים שהוא לא מריץ כבר עכשיו.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים יש לי מחשב ישן עם מעבד 1.6 NW ,שיכול לרוץ על 2.5 בלי בעיה ,עם קירור של זלמן ...לדעתי לא שווה לך לעשות OC .במילא לא תגיע לביצועים או ליכולות OC של ה E2400 E2600 .שעושים כמעט 100 אחוז OC בלי הרבה בעיות .
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים לא שמתי לב שזה באמת מעבד NW...אבל הלוח בטח יגביל אותו.בקיצור, תעשה מה שבא לך. אבל לא שווה לך להשקיע במחשב. (מלבד קצת נקיות של המאווררים וכו').
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.