עבור לתוכן

המלצה לדיסקמן שקורא MP3 ולאוזניות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות.

המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3.

אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ.

הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובות וזהו. אני לא צריך עיצוב שנת 2100 ולא צריך כל מיני אפשרויות מתוכחמות . אני רק צריך מכשיר יעיל.

אם למשל יש מכשיר יעל אבל עם אוזניות לא משהו אז אני אשמח גם לקבל המלצה לאוזניות בנפרד.

תודה.

פורסם

יש לך את CITIZEN דגם CD-150 לדעתי מכשיר פצצה

קורא WMA וMP3

יש לך גם אתPANASONIC דגם SL-MP70 רק MP3 יש גם אוזניות לשניהם

עד 400 שקל

6321.jpg

עד 500 שקל

8668.jpg

פורסם
  • מחבר

וואי , תודה רבה.

סתם שאלה אם אתה יודע , למי יש אוזניות יותר איכותיות? בכל מקרה , נראה לי שאני אלך על הCitizen. :)

פורסם

לי יש פנסוניק. דגם דומה אבל ללא שלט ואני מרוצה ממנו

פורסם
  • מחבר

והעדפה עוברת לפנסוניק.

פורסם

LOL

אני לא יודע אם הוא הכי טוב טהל החברה השנייה לא ממש מוכרת לי. האוזניות שבאות עם הפנסוניק יכול להשמיע מוזיקה חזק ו... שלי בכלל שחור ובלי שלט אז אני מתאר שמה שמציאים כאן לא רע

פורסם

בקשר לאוזניות:

אם אתה מעדיף אוזניות "כפתור" אז של SONY מאוד איכותיות והם עולות בסביבות 50 שקל ;)

או אם אתה רוצה אוזניות גדולות אז האוזניות של aiwa עם איכות שמע מעולה והם בסביבות ה100 שקלים ;D

פורסם
  • מחבר

אוזניות כפתור אלו אוזניות טקנות כאלו שנכנסות לאוזן?

בכל מקרה , אני אקנה את הפנסוניק , אם האוזניות לא יהיה מספיק טובות אני אנקה חדשות .

תודה.

פורסם

הפנסוניק שם למעלה בא עם שלט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים