עבור לתוכן

מחפש נייד חזק בגודל 14" וזקוק לעצתכם. התקציב 6K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז ככה מצאתי את הדגם הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3597

שהוא מעולה עבורי. הבעיה היחידה שלי איתו זה שאין לו תחנת עגינה...

ואז מצאתי את הדגם הזה של HP: http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=2539

שקצת מתסכל אותי מ2 סיבות

1. הוא חלש יותר מהLG ויקר יותר.

2. הגימור המטאלי שלו מוגזם שיחקתי איתו קצת בחנות והטראק מגע קצת מעצבן כי הוא מתחתי לחלוטין... נראה לי לא כלכך נוח לעבודה אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו.

ולבסוף מצאתי את הדגם הזה:

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2724

שהוא אמנם חלש יותר אבל לשדרג זיכרון זה לא בעיה והוא זול יותר, מה שכן הכרטיס מסך שלו חלש משמעותית.... והאמת שאני לא בטוח אם יש לו בכלל תחנת עגינה...

אז... איך היצרנים?.. מומלצים מושמצים?

יש לכם המלצות אחרות בתקציב?.. בגדול הנייד הוא בעיקר ללימודים ולמולטימדיה(=סרטי HD5.1). ואולי לגיימינג קל (משחקי אסטרטגיה אולי)

אה מה שכן חשוב שיהיה 14.1 פשוט כדי שיהיה קל לסחוב אותו כל היום בלימודים...

דעתכם?.

פורסם

ל-dv4 יש תחנת עגינה ייעודית. הסדרה הזו היא הסדרה הצרכנית היחידה שאני מכירה עם תחנות עגינה ייעודיות (הן אמנם פחות נוחות, לדעתי לפחות, מתחנות עגינה עסקיות אבל עדיין הרבה יותר טובות מתחנות עגינה גנריות).

יש לכם המלצות אחרות בתקציב?..

קשה לומר מבלי שתציין תקציב. :P

פורסם
  • מחבר

ל-dv4 יש תחנת עגינה ייעודית. הסדרה הזו היא הסדרה הצרכנית היחידה שאני מכירה עם תחנות עגינה ייעודיות (הן אמנם פחות נוחות, לדעתי לפחות, מתחנות עגינה עסקיות אבל עדיין הרבה יותר טובות מתחנות עגינה גנריות).

קשה לומר מבלי שתציין תקציב. :P

חח התכוונתי לתקציב בערך כמו לדגמים שפירסמתי למעלה.. סביבות ה5.5-6K

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

מחשב עסקי שיהיה גם חזק מבחינת מפרט כמו ה-DV4 לא ייכנס לך בתקציב. מה שכן, זה דגמים בסיסיים יותר של T61, שכרגע מנסים להיפטר מהם. מבחינת איכות הבנייה ורמת האחריות שתקבל הוא כנראה יהיה עדיף, אבל מבחינת ביצועים - לא, ובטח שלא יהיה לו כרטיס מסך חזק.

פורסם
  • מחבר

נא להכניס את התקציב לכותרת.

מחשב עסקי שיהיה גם חזק מבחינת מפרט כמו ה-DV4 לא ייכנס לך בתקציב. מה שכן, זה דגמים בסיסיים יותר של T61, שכרגע מנסים להיפטר מהם. מבחינת איכות הבנייה ורמת האחריות שתקבל הוא כנראה יהיה עדיף, אבל מבחינת ביצועים - לא, ובטח שלא יהיה לו כרטיס מסך חזק.

אני לא צריך טנק... לא מלהיב אותי הסופר מיגון של המחשבים של לנובו ובטח שלא מוכן להשקיע כלכך הרבה כסף על זה.

השאלה היא עד כמה נמוכה איכות הבניה של המחשבים המופרטים לעיל ביחס למחשבים כמו הדל E6400 או אפילו הסדרה הצרכנית של דל לצורך העניין.

ולמי מהדגמים שציינתי איכות בניה טובה יותר.

יש דגם שציינתי למעלה שיותר מומלץ, אולי דגם אחר שנראה לכם שעשוי להתאים?

פורסם

זה לא משנה. גם ה-E6400 לא בתקציב שלך. ה-E6400 וה-Thinkpads של לנובו הם באותה קטגוריית מחיר ואיכות. אם אינך מתעניין בלנובו, אין לך סיבה להתעניים ב-DELL.

ה-HP החדשים דווקא די טובים, גם בסדרות הצרכניות, כך אומרים. לא חושב שהם פחות טובים מהסדרה הצרכנית של DELL. בכל מקרה ל-DELL אין שום מחשב 14" כרגע בסדרות הצרכניות. ואין להם אף מחשב צרכני שתומך בתחנת עגינה (וזה כולל את ה-Vostro החצי-עסקי).

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה. גם ה-E6400 לא בתקציב שלך. ה-E6400 וה-Thinkpads של לנובו הם באותה קטגוריית מחיר ואיכות. אם אינך מתעניין בלנובו, אין לך סיבה להתעניים ב-DELL.

ה-HP החדשים דווקא די טובים, גם בסדרות הצרכניות, כך אומרים. לא חושב שהם פחות טובים מהסדרה הצרכנית של DELL. בכל מקרה ל-DELL אין שום מחשב 14" כרגע בסדרות הצרכניות. ואין להם אף מחשב צרכני שתומך בתחנת עגינה (וזה כולל את ה-Vostro החצי-עסקי).

הבנתי.. האמת שהכל טוב בHP חוץ מדבר אחד- המשטח עצמו מתכתי מאוד וזה נראה לי נורא לא נוח לעבודה ממה שניסיתי בחנות (האצבע לא מחליקה כמו שצריך על מתכת)

אתה מכיר/יכול להמליץ על חלופות אולי?.. או מכיר פיתרון איזשהי מדבקה או משהו ששמים על הטראק פאד יש דבר כזה?..

פורסם

אני לא יכול לעזור לך בעניין ה-trackpad, כי אני שונא אותם באופן עקרוני ולא משתמש בהם אף-פעם. אז לא חיפשתי פתרונות איך להפוך אותם ליותר טובים / פחות גרועים.

פורסם

היי

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=693442

אני מרוצה מאיכות הבניה של gigabyte, יש לי את ה-15" והוא מעולה, מעבד חזק מאד.

כרטיס המסך לא מהחדשים אז תשים לב אם אתה ממש להוט על משחקים, אם כי לא חושב שיש הבדל גדול בין 9200 ל-8400.

אין לו תחנת עגינה, לאיזה שימושים אתה צריך את זה?

זיכרון וכונן ניתן לשדרג ל-4GB ו-320GB במסגרת התקציב אבל סאונד 5.1 עדיף שתקנה כרטיס חיצוני USB ב-200 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים