עבור לתוכן

המלצה למצלמה ללימודי עקרונות צילום ב-800 -1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום.

אני זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית - או דמוי slr קטן ,שיהיה איכותי, טווח ככה 28-100 לפחות.

חשוב שיהיה ניתן לשלוט באופן ידני על צמצם ,מהירות,וiso ,יתרון למצלמות שהזום והפוקוס נשלטות בעדשה ולא ע"י כפתור,ועם יש hot shoe בכלל טוב,לגבי מגה פיקסל ,לא כזה חשוב ,הפלט של המצלמה ייהיה לא יותר גדול מ 20*30ס"מ בקיצר מבקש הרבה מצלמה בעבור מעט כסף.

לא חושב שיכולות המצלמה בiso גבוה כאלה חשובות למטרות הללו.

יש המלצות ?

חשבתי על הפוגי s5800 או קנון sx 100 is .

פורסם

יש לי מצלמה מעולה בשבילך.

אומנם לא חדשה אך מעולה עם חיישן גדול ופוקוס/זום ידני

פוגי S6500FD - תקרא ביקרות בדי פריוויו

פרטים במסרים .

פורסם

זה קצת בעיה עם דמוי SLR כי בגלל העדשה הרחבה אתה מקבל הרבה עומק שדה גם בצמצמים פתוחים אבל אם התקציב מחייב אז לדעתי פוג'י שולטת בקטגוריה

פורסם

הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום.

אחד הנושאים החשובים בלימודי צילום הוא שליטה על עומק שדה ואת זה לא תוכל לקבל ממצלמות חיישן-קטן. ההמלצה שלי: תשקיע 200~300 ש"ח במצלמת SLR פילם יד שניה. בשאר הכסף קנה מצלמה דיגיטלית טובה, למשל פוג'י F40, או אם עדשה 28 מ"מ חשובה לך (והיא אכן שימושית מאוד), קנון SD800/SD870 (יד שניה).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני הייתי ממליץ לו לרכוש מצלמת DSLR מיד שנייה - אפשר היום להשיג מצלמות ברמה של 300D ברמות מחירים של 1000-1500 ש"ח בחנויות צילום יד שניה.

ובכלל לסטודנטים לתקשורת חזותית שרוצים אך ורק דיגיטלי שיאפשר שליטה ולימוד של כל העקרונות זה רק DSLR.

למי שמעוניין גם להתנסות בפיתוח והדפסת תמונות אפשר לרכוש מצלמות פילם נהדרות עם שליטה בכל הפרטמרטים במחירים די מגוחכים היום.

פורסם

רק להדגיש את מה שזה מעליי אמר..

במחירים של עד 1500 שח (אפילו פחות) יש לך מבחר לא קטן של מצלמות SLR יד שניה - כולל עדשה בסיסית

בגדול זה יעשה את העבודה פי מאה טוב יותר ממצלמה קומפקטית וגם ישאר איתך בשלב מאוחר יותר במידה ותרצה מצלמה טובה

אופציות אפשריות:

canon 350D + 18-55

Nikon d40 + 18-55

Pentax k100 + 18-55

שווה בדיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים