עבור לתוכן

הארקה והטלויזיה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

לפני כמה זמן פתחתי את התארד הזה .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372710.10

עכשיו אני רוצה לעדכן אתכם איך נסגר הסיפור.

אתמול בא אלי טכנאי של הוט בשביל להתקין לאמא שלי ממיר בחדר וגם להפעיל את הממיר שמחובר למחשב .

כשהטכנאי של הוט הגיע הוא ישר שאל אותי מי התקין לי את הממיר שמחובר ללמחשב .

והוא גם אמר שהממיר לא מחובר טוב וגם הטכנאי הקודם התבלבל בין היציאות לשקע של הוט ובגלל זה הוא לא עבד .

אחרי שהטכנאי סידר לי הכול שאלתי אותו אם הייתי צריך לנתק את ההארקה בבית בשביל שהפסים יעלמו .

הטכנאי כמובן היה בשוק מהשאלה שלי וישר התקשר להוט בשביל לברר את השם של הטכנאי שאמר לי את זה .

אחרי שהוא השיג את הפרטים של הטכנאי הוא התקשר למישהו וסיפר לו שטכנאי אמר לי לנתק את ההארקה .

אחרי שהוא סיים לדבר בטלפון הוא אמר לי שהטכנאי הקודם גם עשה עבודה לא טובה וגם הוא היה אמור לבד לסדר לי את הבעיה של הפסים , ולא להגיד לי לנתק את הארקה .

אז הוא אמר לי לחבר את הארקה ואם עדיין תיהיה את הבעיה עם הפסים אז פשוט להתקשר להוט ושוב להזמין טכנאי .

חיברתי את הארקה והבעיה נמשכה , אז התקשרתי להוט והגיע אלי היום טכנאי ששם לי איזולטור אחר וגם חיבר את הממיר לטלויזיה בעזרת חיבור SCART-SVIDEO .

והטכנאי הקודם שאמר לי לנתק את ההארקה , אני עוד שאלתי אותו לגבי החיבור הזה והוא אמר לי שלא קיים חיבור SCART -SVIDEO .

כמובן שעכשיו ההארקה שלי מחוברת ואין לי שום בעיה של פסים .

אז זהו רק רציתי לעדכן אתכם .

ואני רוצה גם להגיד לשאר חברי הפורום שאם אתם חושדים בטכנאי אז תמיד בשאלו מישהו .

כי אני תמיד סמכתי על הטכנאים ואף פעם לא הייתה לי בעיה איתם .

ותודה לכול אלה שעזרו לי בתארד הקודם .

עשיתי טעות שלא הקשבתי לכם , הייתי צריך ישר להתקשר להוט ולהגיד להם שיסדרו לי את זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים