פורסם 2003 ביוני 2422 שנים שם הקובץ W98UNDO.DAT בווינדוס XP הקובץ מוסתר...ולכן אני בטוח שלא אני יצרתי אותו... מה אתם מציעים למחוק או לא??
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים תגידו לכולכם יש ספריה בשם SYSTEM בספריה של WINDOWS??? ??? ??? ??? ??? נראה לי צריך למחוק אותה. מה זה השאלות האלו?!?!?!?!?!?!?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר תגידו לכולכם יש ספריה בשם SYSTEM בספריה של WINDOWS??? ??? ??? ??? ??? נראה לי צריך למחוק אותה. מה זה השאלות האלו?!?!?!?!?!?!? סתם כי החלטתי לנקות כשיו את המחשב שלי מזבל... וחוץ מי זה מה אתה רוצה?? הכרחתי אותך לענות?! בכל מקרה אני מחכה לתשובה... וה הsystem restore מה זה?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים סתם כי החלטתי לנקות כשיו את המחשב שלי מזבל... וחוץ מי זה מה אתה רוצה?? הכרחתי אותך לענות?! בכל מקרה אני מחכה לתשובה... וה הsystem restore מה זה?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר סתם כי החלטתי לנקות כשיו את המחשב שלי מזבל... וחוץ מי זה מה אתה רוצה?? הכרחתי אותך לענות?! בכל מקרה אני מחכה לתשובה... וה הsystem restore מה זה? חחחחחחחחחח בכל זאת? אולי תנסה לעזור?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים system restore - זה כאשר אתה רוצה להחזיר את המחשב לנקודה {ששמרת} מסויימת.אחרי חיפוש בגוגל קראתי {בחפיף} שאתה יכול למחוק את הקובץ אך אם אינך מתכוון להתקין 98 אחרי זה.אחרי חיפושון אצל מיקרוסופט:NOTE: Deleting these files will prevent Windows 98 Second Editionfrom being uninstalled.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים קודם כל זה קובץ מ WINDOWS 98אתה עידכנת מ 98 ל XP.אתה יכול למחוק אותה בבטחה..אל תדאג.אבל אם תרצה לחזור לWIN98לא תיהיה יכול אם תמחוק אותו.אלא אם כן תפרמט אותו.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אז אל תמחק..זה כבר אני לא יודע.אני חושב שזה עלול לפגוע..מה זה מפריע לך בכלל???
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אהה וזה בטוח גם לא יפגע בWIN98 יש לי בכונן השני נכון? (WIN פעיל...)כמעט בטוח שלא יקרה כלום {99% ;D}
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר אני מוחק זבל וחוץ מיזה יש לי טראומת W32...הווירוס הגיע אצלי ל3 ג'יגה פעם...למרות שזה לא קובץ כזה עכשיו אני עדיון מתעב קבצים גדולים...וחוץ מיזה שהמחשב שלי מזייף ב 4 ג'יגה...שעושים מאפינים על כל הדברים שיש בכוהן כולל המוסתרים אני מגיע ל30 לעומת זאת שאני עושה מאפיינים על זה אני מגיע ל34...מאיפה הארבע האלה הגיעו?! זה אחד הסימנים של W32
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר אין לי נורטון 2003 ואין לי כלום בסל מיחזור... בכל מקרה מה אני עושה עם הקטע של הזיוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.