פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אני היום בטראומה! :'( היום היתקשרו אלי מהחנות ואמרו שהמחיר של הZ-680 צפוי לעלות בעוד כ 700 שקל.תגידו מה נסגר במדינה הזאת? רמקולים שעולים 400$ בחו"ל (~2100 שקל) בארץ עולים ב 800 שקל יותר (לפחות כרגע)
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים המחיר של הרמקולים האלה זה פשוט טירוףנראה לי כבר עדיף לקנות מערכת קולנוע ביתית רגילה ולא את הסט הזה...
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר המחיר של הרמקולים האלה זה פשוט טירוף נראה לי כבר עדיף לקנות מערכת קולנוע ביתית רגילה ולא את הסט הזה... זה לא ממש מדוייק כי מערכת קולנוע ביתית אם רסיבר , סט סטלייטים + סב תעלה יותר. אם לא אז אולי מישהו יכול לנרכיב מערכב ב 3000 שקל? : וגם אני כבר היתי מוכן לקנות אותם למרות המחיר (3000) ועכשיו אם לא יצא לי לקנות אותם כל האלטרנטיבות נראות לי לא מספקות ואני תמיד יחשוב על זה שיכולתי לקנות סט יותר טוב.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחיר כזה אי אפשר להרכיב מערכת קולנוע בייתי שלא מורכבת מפירלס,אני עדין חושב שעדיף לך לקחת את הZ-680 בגלל שהם טובים ומערכת קולנוע ביתיי ב-3000 שקל לא תגיע אפילו לתחתית הביצועים שלהם,סתם לידע כללי,רסיבר ממוצע של Yamaha הRXV-430 עולה 1600 ש"חרמקולים קידמיים של Alpha Technology F-812 עולים 1700 ש"חרמקולים אחוריים של Mission m70 עולים 1200 ש"חסנטר שלMission דגם m7c1 עולה 1290 ש"חסה"כ 5000 שקלאם 3000 שקל תוכל לקנות מערכת מורכבת אם רסביבר+די וי די ביחד ועוד איזה רמקולים מסכנים שמחוברים עליהם,או כמו שצינתי מקודם צריך לערב את פירלס וקודה בתמונה.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים המערכת הזאת של לוגיטק זה הדבר הכי מגניב שראיתי בחיים שלי (ושמעתי) . הדבר הזה חזק ! הייתי אצל ילד שלמד איתי בבית ספר ועבר לסביון , המערכת הזאת פשוט משהו , במיוחד נגנבתי על השלט
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר מחיר כזה אי אפשר להרכיב מערכת קולנוע בייתי שלא מורכבת מפירלס,אני עדין חושב שעדיף לך לקחת את הZ-680 בגלל שהם טובים ומערכת קולנוע ביתיי ב-3000 שקל לא תגיע אפילו לתחתית הביצועים שלהם,סתם לידע כללי,רסיבר ממוצע של Yamaha הRXV-430 עולה 1600 ש"חרמקולים קידמיים של Alpha Technology F-812 עולים 1700 ש"חרמקולים אחוריים של Mission m70 עולים 1200 ש"חסנטר שלMission דגם m7c1 עולה 1290 ש"חסה"כ 5000 שקלאם 3000 שקל תוכל לקנות מערכת מורכבת אם רסביבר+די וי די ביחד ועוד איזה רמקולים מסכנים שמחוברים עליהם,או כמו שצינתי מקודם צריך לערב את פירלס וקודה בתמונה.אתה הרכבת מערכת שלא שווה ללוגיטק בגלל שללוגיטק יש רמקולים סטלייטים!!! וסם סראונד של סטלייטים+ סב יצא יותר זול!!האלטרנטיבה היחידה שלי היא ה INSPIRE 5700 שגם לה יש את המפענח+ מגבר חיצוניים , אבל הם הרבה יותר חלשים בהספק ,מה שלא בהכרח בא לידי ביטוי באיכות שמיעה. ובמחיר של ה 680 אני יוכל גם לקנות את הINSPIRE + AUDIGYלמרות שאני ממש נעול על ה 680 , אבל לא ממש אם הם באמת יעלו מחיר.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני רק באתי לתת לך דוגמא למערכת טובה,הcreative Inspire 5700 הם אחלה רמקולים אבל ההספק שלהם נמוך לאומת הLogitech,אם אתה מעוניין במפענח (DTS, אפשרות לחיבור דברים חיצוניים ועוד....) לך על הCreative שהם לגמרי לא רעים שאפשר להשיג אתום ב-2300 שקל יחד אם הAudigy שעולה - 400 שקל,אני מציע לך ללכת ולשמוע את הרמקולים האלה בחנויות ולקבל מידע נוסף ונרחב עליהם,אין ספק ששני הסטים האלה מאוד טובים ולכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות שונים.אם אתה מעוניים בהספק רחב לך על הLogitech z-680אם אתה מעוניין במפענח יד אם רמקולים טובים לך על הCreative Inspire 5700.לדעתי כדי לך לקחת את הCreative גם בגלל שהם יותר זולים וגם בגלל שהם באים אם מפענח והדבר החשוב מכל שהם אייכותיים,
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר אני רק באתי לתת לך דוגמא למערכת טובה, הcreative Inspire 5700 הם אחלה רמקולים אבל ההספק שלהם נמוך לאומת הLogitech, אם אתה מעוניין במפענח (DTS, אפשרות לחיבור דברים חיצוניים ועוד....) לך על הCreative שהם לגמרי לא רעים שאפשר להשיג אתום ב-2300 שקל יחד אם הAudigy שעולה - 400 שקל, אני מציע לך ללכת ולשמוע את הרמקולים האלה בחנויות ולקבל מידע נוסף ונרחב עליהם, אין ספק ששני הסטים האלה מאוד טובים ולכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות שונים. אם אתה מעוניים בהספק רחב לך על הLogitech z-680 אם אתה מעוניין במפענח יד אם רמקולים טובים לך על הCreative Inspire 5700. לדעתי כדי לך לקחת את הCreative גם בגלל שהם יותר זולים וגם בגלל שהם באים אם מפענח והדבר החשוב מכל שהם אייכותיים, גל ללוגיטק יש מפענח. . (DTS , ProLogic 2 , Dolby Digital) עכשיו קראתי ביקורות על שני הסטים באותו האתר , כלומר נבדקו על ידי אותו האדם , ככה שזה מאפשר השוואה ישירה ביניהם. ואני לא יתאכזב אם אני ילך על ה 5700 בסוף . כמו שכבר אמרתי שההספק לא בא ביחס ישר אם עוצמת הרמקולים (עוצמה קולית) ובהחלט ה 5700 הם סט מכובד ולא מאכזב . אך ה 680 הם בעלי סטילייטים ירודים באיכות לעומת ה 5700 אך ל סב של 680 אין אלוהים! אך גם ה 5700 לא פרייר (הכל יחסי לרמקולים במימדים שלהם )
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים גל ללוגיטק יש מפענח. . (DTS , ProLogic 2 , Dolby Digital) עכשיו קראתי ביקורות על שני הסטים באותו האתר , כלומר נבדקו על ידי אותו האדם , ככה שזה מאפשר השוואה ישירה ביניהם. ואני לא יתאכזב אם אני ילך על ה 5700 בסוף . כמו שכבר אמרתי שההספק לא בא ביחס ישר אם עוצמת הרמקולים (עוצמה קולית) ובהחלט ה 5700 הם סט מכובד ולא מאכזב . אך ה 680 הם בעלי סטילייטים ירודים באיכות לעומת ה 5700 אך ל סב של 680 אין אלוהים! אך גם ה 5700 לא פרייר (הכל יחסי לרמקולים במימדים שלהם ) אתה יכול לתת קישור לביקורת? אל איזה סט אתה 100% הולך אחרי כל כך הרבה התלבטויות?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר אתה יכול לתת קישור לביקורת? אל איזה סט אתה 100% הולך אחרי כל כך הרבה התלבטויות? אם אתה קורה ברוסית אז הנה: http://www.ixbt.com/multimedia/logitech-z680.shtml http://www.ixbt.com/multimedia/inspire5700-vs-dtt3500.shtml ואם יהיה אפשרי אז את ה 680 ואם לא אני ילך על ה 5700. אני מקווה לקבל תשובה מחר. : ותודה שהיתם איתי בתהליך הבחירה הקשה הזה. :smiliedisco1:
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תגידו מה נסגר במדינה הזאת? רמקולים שעולים 400$ בחו"ל (~2100 שקל) בארץ עולים ב 800 שקל יותר (לפחות כרגע)מצטער להגיד לך אבל שום 400$ . ניתן להשיג אותם ב-295$ .
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר מצטער להגיד לך אבל שום 400$ . ניתן להשיג אותם ב-295$ . אז זה אפילו עוד יותר גרוע!!! זה פשוט חוסר היגיון מוחלט! גם ככה בטח פעם בחודש מישהו קונה את הסט הזה בארץ. ואז הם הולכים וקורעים במחירים? איפה ההגיון בזה?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אז זה אפילו עוד יותר גרוע!!! זה פשוט חוסר היגיון מוחלט! גם ככה בטח פעם בחודש מישהו קונה את הסט הזה בארץ. ואז הם הולכים וקורעים במחירים? איפה ההגיון בזה? מה אני אגיד לך ? :-\ הם פשוט מנייאקים (אגף המכס והגבייה) . התקשרתי אליהם היום לברר מע"מ ומכס על רמקולים למחשב - תנחש מה ? 70% . אימאלה ! :'(
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר היום התקשרתי לחנות שממה אני מזמין כדי לברר מה נסגר בסוף והם אמרו שיש אפשרות לקנות את הלוגיטק אבל בכ 150-200 שקל גבוה יותר מ 2957 כמו שהיה המחיר הקודם. אז ויתרתי על העניין הזה . ושיניתי את ההזמנה ל Creative Inspire 5700. אין לי ספק שגם המערכת הזאת לא תאכזב אותי. יש לבן דוד שלי את ה Creative DDT3500 זה הדגם הקודם שגם הוא מגיע אם מגבר + מפענח . שמעתי את הסט והוא מספק ביותר , אפילו שהסט אצלו בסלון ומשמש למערכת לקולנוע ביתי. ד"א אני חושב לשלוח מכתב תלונה ללוג'יטק על עניין העלת המחירים על ידי היבואן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.