עבור לתוכן

ההלטתי לקנות את ה Logitech 680 .

Featured Replies

פורסם

היום חשבתי טיפה ו 1100 שקל שזה המחיר של ATP5 יותר ממה שאני מוכן להוציא על רמקולים למחשב.

כי כבר אין לי איפה לדחוף רמקולים בבית מרוב שיש יותר מידי.

אז אני חושב על ה INSPIRE 5200 מישהו שמע אותם ויש לו דעה עליהם? אני מחפש יותר איכות ובאס מאשר עוצמה.

לי יש את הCreative Inspire 5300 שהם ממש בטיפה יותר חזקים מה-5200 (0.5w יותר ללויניים, 1w יותר לסאב) ועיצוב שלהם יותר עבה.

לדעתי הם אחלה רמקולים ויכולים לספק אותך לכל הצרכים (מוזיקה, סרטים, משחקים ועוד....) שאתה מצפה מרמקולים (איכות, עצמה ועיצוב).

• תגובות 46
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מצליח לבחור רמקולים . ואני חושש שה Inspire 5200 לא יספקו אותי .

וכעיקרון התקציב הוא לא ממש מוגבל ( אין רמקולים למחשב שאני לא יצליח לקנות) אבל אני לא יודע אם שווה להשקיע 2500 שקל

בעניין. אולי מישהו מכן יוכל לסתר לי את המחשבה , אני כבר מבולבל לגמרי. :-\ :cwm3:

פורסם

אני ממש לא מצליח לבחור רמקולים . ואני חושש שה Inspire 5200 לא יספקו אותי .

וכעיקרון התקציב הוא לא ממש מוגבל ( אין רמקולים למחשב שאני לא יצליח לקנות) אבל אני לא יודע אם שווה להשקיע 2500 שקל

בעניין. אולי מישהו מכן יוכל לסתר לי את המחשבה , אני כבר מבולבל לגמרי. :-\ :cwm3:

אם יש כסף אז למה לא?,

בקשר לCreative Inspire 5700 במחיר שהם עולים כבר עדיף ללכת על הLogitech Z-680 TNX/500W 5.1 Speaker system (שים לב לעוצמה המדהימה),

הסט העוצמתי הזה של Logitech יספק אותך לעוד כמה שנים טובות (זה לא רק עוצמה אלה גם איכות),

למידע נוסף תפנה לאתר הזה.

פורסם
  • מחבר

מה שמעצבן זה שבכל האתרים בחו"ל הם נמכרים ב כ 300$ ובארץ הם עולים בסביבות 2900 שקל!!! >:(

פורסם
  • מחבר

מצטער על השינויים של הכותרת .

או קיי אני חושב ששכנעתי את עצמי ואני ילך על הטופ של הטופ. אחרי שקראת איזה 7 ביקורות של 5-7 עמודים

אני סגור על ההחלטה , בביקורות פשוט משביחים את המערכת רמקולים הזאת. אפילו היתה ביקורת של אודיופיל שאמר שהוא

שמע מערכות פחות טובות המחירים גבוהים ממנה וששום מערכת קולנוע ביתית לא הית מתביישת בסט כזה.

וזה גם מסדר את המערכת בסלון כי הרמקולים שיש לי בחדר הולכים לסלון וגם הסב ואז בסלון יהיה לי סט שלם ונורמאלי.

צפו לביקורת בקרוב.!!!!!!

פורסם

אם כבר אתה קונה מערכות שבטופ של הטופ אני הייתי מייעץ לך ללכת דווקא על ה-KLIPSCH PROMEDIA 5.1 ולא על ה-Z680 למרות שה-Z680 היא מערכת מעולה . תזמין מחול את ה-KLIPSCH וזה גם יצא לך יותר זול (2300 בערך כולל הכול) מאשר אם תקנה בארץ את ה-Z680 שזה יעלה לך משהו כמו 2700 .

פורסם

אם לוקחים את הקליפש 5.1 אז לא את הרגיל אלא את ה5.1 digital dream בלבד.

אחרת תיקח z680.

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה קונה מערכות שבטופ של הטופ אני הייתי מייעץ לך ללכת דווקא על ה-KLIPSCH PROMEDIA 5.1 ולא על ה-Z680 למרות שה-Z680 היא מערכת מעולה . תזמין מחול את ה-KLIPSCH וזה גם יצא לך יותר זול (2300 בערך כולל הכול) מאשר אם תקנה בארץ את ה-Z680 שזה יעלה לך משהו כמו 2700 .

בכל הביקורות העדיפו את ה 680 על פני KLIPSCH באותו תווך מחירים . ומערכת של KLIPSCH אם מפענח DTS חיצוני עולה בכ150 דולר

יותר + צריך להשיג בחו"ל.

ד"א תראו איך הם תיארו את הבס של ה 680. (זה לא ממש קרוש אלא סתם אהבתי את התיאור)

"wall shaking , heighbour complaning , police inviting bass"

פורסם

אם לוקחים את הקליפש 5.1 אז לא את הרגיל אלא את ה5.1 digital dream בלבד.

אחרת תיקח z680.

אתה אומר לא לקחת את ה-GMX (ככה קוראים לדגם?) , כן ? אלא רק את הגרסה הרגילה ? אחרת אני לא יודע על מה אתה מדבר...

פורסם

יש שלוש גירסאות-

GMX שזה הכי זולה והכי פחות טובה, הpromedia 5.1 שזו הרגילה היא מערכת מעולה והpromedia 5.1 digital dream שכוללת עוד מפענחים וכמה תיקונים מהגירסה הרגילה אם אני זוכר נכון.

פורסם

ולמה לא לקחת את הגרסה הרגילה ודווקא את ה-DIGITAL DREAM ?

פורסם

כי הdigital dream כוללת עוד מפענחים ותיקוני באגים.

לא הבנת בפעם הראשונה? ככה עדיף לקחת את הz680 ולא את הרגילה בגלל חוסר המפענחים.

פורסם

כי הdigital dream כוללת עוד מפענחים ותיקוני באגים.

לא הבנת בפעם הראשונה? ככה עדיף לקחת את הz680 ולא את הרגילה בגלל חוסר המפענחים.

דבר ראשון - זה לא מה שאמרת בת'רד שפתחתי על מערכות הרמקולים הכי טובות שיש למחשב...אתה אמרת שהקליפש (הגרסה הרגילה) יותר טובים מה-Z680 .

דבר שני - מה המפענחים נותנים שהוא כ"כ חשוב ?

פורסם

אפשרות פיענוח הם נותנים.

חשוב מאוד.

התכוונתי בת'רד שלך שהייתי לוקח את הקליפש בגלל הניסיון, התכוונתי ל5.1 digital dream

פורסם

אפשרות פיענוח הם נותנים.

ומה זה אומר בדיוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים