עבור לתוכן

קניית מסך בגודל 20 אינץ (תקציב בסביבות ה-2000)

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני שוקל קניית מסך LCD חדש. יש לי כרגע מסך LCD של VIEWSONIC (דגם VX922) ואני הייתי רוצה לשדרג למסך עם פאנל איכותי יותר. אני כמעט ולא משחק במחשב, ולכן זמני תגובה זה לא נושא קריטי בשבילי.

הסיבה שאני רק שוקל את הקנייה היא שאני חושב על דחייה ולחכות להגעה של טכנולוגיה חדשה (LED אולי?). אני לא יודע האם כדאי לי לחכות או ללכת ולקנות עכשיו מסך חדש כדוגמת ה-L2000CP של LG או נ-2007FP של DELL במידה ואמצא אותו (אני מעדיף יחס 3X4). לכן אני כותב כאן. הייתי רוצה להתייעץ עם המומחים פה בפורום. האם הטכנולוגיה החדשה תהייה שווה את זמן ההמתנה אליה? ובכלל, מתי אנו צפויים לראות מסכים בטכנולוגיה חדשה במחירים שפויים? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שאולי יש להם תשובות מבוססות לשאלות האלו, ולשמוע אולי גם דעות וחוות דעת של האחרים.

בתודה מראש.

פורסם

אין שום טכנולוגיה חדשה ומבטיחה במסכי LCD בעתיד הנראה לעין.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע ל-LED? הרי כבר היום יש מסכים עם תאורת LED אחורית במקום פלוריסנטית... או שמא אני טועה?

פורסם

יש, אבל אין שום קשר בין התאורה לטכנולוגיית הפאנל. LED לא יפתור את הבעיות האופייניות של TN לעומת IPS/VA.

פורסם
  • מחבר

אבל התצוגה של מסך בעל פאנל איכותי (IPS/VA) תהיה טובה יותר במסך עם תאורת LED, לא?

מתי אתה צופה התפתחות משמעותית בתחום במסכים?

ובאותו נושא, איזה מסך מומלץ בתקציב שלי? אני שוקל את ה-L2000CP של LG, אבל לא קראתי עליו מספיק ביקורות, וחוץ ממנו אין משהו אחר, לא?

ד"א, מישהו יודע מה הגובה המינימלי שהמסך מגיע אליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים