עבור לתוכן

האם זה יעבוד?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל

האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?

פורסם

ובכן אין סיבה שזה לא יעבוד אבל אם לא מתוכנן OC אז אין סיבה לקחת את ה400 כאשר תקבל ביצועים טובים יותר אם ה333...

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני אוסה את זה בDUAL אז אם אני שאם את ה333 אז זה יהיה 666 ואם אני יסים את ה400 אז זה יהיה 800 ופו כבר יש הבדל

או שזה לא כשור ביחלל?

פורסם

וואי וואי וואי כמה שגיאות כתיב.... אבל אתעלם

בגלל שהבאס של המעבד הוא 333 הזכרונות לא יוכלו לעבוד ביותר מזה (צוואר בקבוק).

הDUAL למעשה מכפיל את רוחב הפס ולא את המהירות במגהרצים

פורסם
  • מחבר

אני דיברתי אם חנות קי אס פי והם אמרו לי שהדבר הזה יתכן

פורסם

הם רק רוצים יותר כסף..

הברטון לא יוכל לנצל את הדיול ולא את ה דידיאר 400

כי הוא עובד בבאס של 333 שנותן כך וכך רוחב פס.

עכשיו, הרוחב פס של ה 400 לא ינוצל כי המעבד עובד בפחות באס שנותן רוחב פס קטן יותר והדיול על אחת כמה וכמה לא יעזור..

אלא עם כן אתה עושה אוברקלוק, את לא צריך די די אר 400 ובכלל אתה לא צריך דיול.

פורסם

בוודאי כל זכרון מסוג DDR יעבוד טוב אבל אם זה יהיה למשל 400 זה יהיה ביזבוז כסף כי המעבד לא ישתמש בכל המהירות של הזכרון ולעומת זאת ב333 כן, אומנם לאחר OC ה400 ייתנו ביצועים טובים יותר (נגיד שתעלהאת הFSB ל200).

מקווה שהבנת...

פורסם

תראה

אם תשים זכרונות 400 הם יפעלו על 333 בגלל המעבד (רוחב פס 2700MBPS)

אם תשים שני סטיקים של 400 הם יפעלו ב333 גם אבל רוחב הפס יוכפל (2700*2=5400MBPS)

פורסם

כן אבל זה לא ממש ביצועים עדיפים כי אם כמה אחוזים בודדים, וכבר עדיף סטיק אחד ביחד עם אוברקלוק.

פורסם

העובדה שהבאס פועל ב 333 מה"ז לא מגבילה את הזיכרון ל 333 מה"ז, היר רק אומרת שאין שיפור מורגש בביצועים כשהזיכרון רץ ב 400 מה"ז.

שימוש בדואל נותנת רוחב פס אפקטיבי של זיכרון בתדר כפול ולכן אפשר להגיד בקירוב ששני סטיקים של DD333 בדואל זה DDR667, אבל אם הבאס פועל ב 333 זה לא יעזור הרבה.

בלוחות NF2 אין הרבה תוספת ביצועים מדואל, אבל יש לו יתרון מאוד חשוב.

נניח שמריצים את המעבד בבאס של 200 ואין כסף ל DDR400, לוקחים שני סטיקים זולים של DDR333 במקום.

מעבד ב 200 זה 3.2GB/S בעוד DDR333 בדואל זה 5.4GB/S ומכאן שהדואל מאפשר למצות את היכולת של המעבד עם זיכרון איטי יותר.

בדיוק כמו עם הצ'יפסטים החדשים של אינטל שמגיעים לרוחב הפס של המעבד ע"י שימוש בדואל ולא ע"י זיכרון בודד שיש לו את רוחב הפס הנדרש כי לא קיים אחד כזה.

פורסם

לא רק שזה לא ישפר זה יגרום להרעה במצב

המצב האופטימלי הוא כשהזכרון והמעבד מתאומים זה מזה

ככה אף אחד מהם לא צריך ל"חכות" למידע מהשני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים