פורסם 2003 ביוני 2422 שנים זהו בערך זה, בתכלס חשבתי על ABIT NF7 SL אבל הלוח הזה נראה לי יותר - מה אתם אומרים, שמתי למטה לינק לדף יצרן של הלוח1 x MSI K7N2 Delta-ILSRAMD BARTON 2500 2x 256MB DDR400 טווינמוס (לא יודע CAT) תוכלו לתת לי פחות או יותר הצעות מחיר לשווי שלו כי לי יש הצעה ב 1700 ש"ח עליונ.במתוכנן OC אבל לא כרגעhttp://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים זה הבאנדל של זיג זאג לא משנה..עדיף לקחת את הNF7 אם אתה רוצה את התוספות אז את הSL אם סטיק 1 של זיכרון וכמו שנייקי יבוא ויאמר אם מתוכנן OC המעבד הזה לא כדאי ביגלל שאין לך הרבה סיכוי לצאת אם STEPPING טוב ואז נדפק הOC...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר כן נכון זה הבאנדל הנ"ל אבל עזוב ת'סטפינג זה תשאיר לי הוא צריך להיות AQXDA בשביל OC ואני אברר אצלם השאלה לגבי המחיר הכולל עם הלוח הוא שווה את זה, כי המחיר של הלוח גם במקומות אחרים הוא מעל 950 ש"ח בקיצר הבאנדל שווה או לא
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים לפי דעתי הוא שווה אבל אני לא יודע אם הלוח הנ"ל תגיע לOC יפה כמו שאני יודע שאם הNF7 תגיע, ואתה מודע לזה שהDUAL יפגע לך בOC.למרות שיש לוחות שניתן להסדיר את זה בהם...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר לגבי הקטע של הדואל - אני מקווה שזה לא משמעותי, אני גם לא מחפש יותר מידי המהרהביררתי אצלם לבי הסטפינג והוא בסדר, כי ראיתי שאנשים פה המליצו עליו והצליחו יפה איתווהזיכרונות הם טוינמוס מסוג TMD משהו..
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים הTMD טובים, ה m-tec {או משהו דומה} גרועים.והמפרט לא רע, אני פשוט לא ממש מכיר את הלוח, אבל אם אתה מתכנן OC קל אז אני מניח שהוא יהיה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.