פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים כן קיבלתי אותן עכשיו בדואר (4 ימים מהרגע שהזמנתי! וואו!) ה Tritton AX Pro החדשות אצלי - ואני לא יכול כבר לנסות אותן (רק אם לא הייתי צריך לעבור על מבוא למדעי המחשב :\) http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA611.htm שימו לב שעדיין רשום באתר Coming Soon. זה בגלל שעשיתי להם Pre-Order וקיבלתי אותן שבוע לפני שהן יוצאות למכירה בכלל.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים א. הלינק לא עובד. ב. אם כבר להשוויץ במוצר שקנית - תעשה לכולם טובה ותשים תמונה בת'רד ג. למה ת'רד על אוזניות בפורום קונסולות?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר מצטער הנה הלינק הנכון (אני אנסה גם לתקן אותו בהודעה המקורית): http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA611.htm פרסמתי את זה כאן כי אלו אוזניות מיוחדות ל PS3, 360 ו-PC (גם ל DVD אני מניח). מי שלא יכול להרשות לעצמו מערכת סראונד באלפי שקלים יכול להשתמש בפתרון החלופי הזה בנתיים.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים זה נראה כל כך טוב.וגם נשמע, דיברתי איתו בצ'אט בPS3, ושומעים כל כך חלק ויפה (הבטחתי לך הקלטה ואני אקיים).אני בטוח שבשביל 180$ הן שוות, אבל אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולקבל את הG51 של לוג'יטק.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר אחי, אתה לא יכול להשוות רמקולים למחשב למשהו שאמור לדמות מערכת סראונד למשחקים וסרטים... באמת וממש שימחת אותי שאמרת שאיכות הקול איכותית ביותר.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים צודק, אבל אלו ההעדפות שלי (; .אלתרתי כאן איזה כבל, אם אתה רוצה ברגע שתתחבר אני אקליט שיחה איתך.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים ניסיתי 3 סוגים של אוזניות סראונד (הזלמן ועוד 2) וכולן היו מאכזבות, למה זה שונה?
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר לא שמעתי את האוזניות האחרות, אבל אני מתערב שאו שלא היה להן מגבר משל עצמן או שהן לא התחברו בקאבל אודיו אופטי... תבין שאני צריך לחבר שני שנאים שונים לחשמל כדי שהאוזניות האלו יפעלו
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים תבין שאני צריך לחבר שני שנאים שונים לחשמל כדי שהאוזניות האלו יפעלו זה כבר סיבה לא לקנות אותם אלא אם כן אתה איזה פריק מטורף של משחקים שמשחק 8 שעות ביום
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר לא ממש לא...אבל כשאני משחק אני רוצה לפנק את עצמירציתי לקנות בהתחלה מערכת סראונד ב 6000-7000 אבל החלטתי לחכות שאני יעבור לדירה חדשה קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.