עבור לתוכן

מס' שאלות. [Satellite pro u400-12p]

Featured Replies

פורסם

*התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, הדגם שלי הוא (u400 pro -12p) עכשיו, אני רואה בכרטיס מסך Mobile intel 965express chipset family... כשבעצם בדגם שלי אמור להיות GMA X3100.

ה-965 זה אולי שם שקול או משהו? או שקיבלתי משהו מסריח במחשב? =\

*אני רוצה לחבר את המחשב דרך הכבל של המודם שאני משתמש בנייח.

הורדתי כיביכול את כל הדרייברים מאתר טושיבה, אך עדיין, אין שום זיהוי כאשר אני מחבר למחשב.

ובעיה נוספת שאני לא יודע למה היא קשורה, אני נכנס לאתר ADOBE להתקנת FLASH PLAYER, ועם הכניסה לעמוד ה-FP אני מקבל הודעה מאוד מעודדות: "המערכת שלך לא נתמכת בפלאש פלייר"

*שאלה נוספת שנזכרתי בה עכשיו, עברית. התקנתי מקלדת עברית בוויסטה, אך יש תמיכה מאוד דלה בפונטים העבריים, ב-FF לדוגמא אני מקבל מין פונט מוזר במקום אריאל קריא.

כשאני מכניס את דיסק הוויסטה והולך להתקנת השפות, זה מראה שאין חבילות של שפות על הדיסק, אז אם לא בוויסטה, איפה כן?

בכל אופן, כל מי שעוזר, מנסה לעזור, מגיב, המון תודה.

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתכיל את דגם המחשב.

*התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, הדגם שלי הוא (u400 pro -12p) עכשיו, אני רואה בכרטיס מסך Mobile intel 965express chipset family... כשבעצם בדגם שלי אמור להיות GMA X3100.

ה-965 זה אולי שם שקול או משהו? או שקיבלתי משהו מסריח במחשב? =\

השם של הצ'יפ הגרפי הוא X3100, והוא משולב בצ'יפסט 965, אז זה תקין.

*אני רוצה לחבר את המחשב דרך הכבל של המודם שאני משתמש בנייח.

הורדתי כיביכול את כל הדרייברים מאתר טושיבה, אך עדיין, אין שום זיהוי כאשר אני מחבר למחשב.

לא הבנתי, באיזה מודם מדובר? איך אתה רוצה לחבר אותו למחשב הנייד?

ובעיה נוספת שאני לא יודע למה היא קשורה, אני נכנס לאתר ADOBE להתקנת FLASH PLAYER, ועם הכניסה לעמוד ה-FP אני מקבל הודעה מאוד מעודדות: "המערכת שלך לא נתמכת בפלאש פלייר"

:nixweiss:

*שאלה נוספת שנזכרתי בה עכשיו, עברית. התקנתי מקלדת עברית בוויסטה, אך יש תמיכה מאוד דלה בפונטים העבריים, ב-FF לדוגמא אני מקבל מין פונט מוזר במקום אריאל קריא.

כשאני מכניס את דיסק הוויסטה והולך להתקנת השפות, זה מראה שאין חבילות של שפות על הדיסק, אז אם לא בוויסטה, איפה כן?

מה קורה ב-IE? שם אתה רואה עברית? מה לגבי מעבדי תמלילים?

פורסם
  • מחבר

הכל הסתדר, חוץ מאשר הסיפור עם המודם, מדובר במודם -600E למרות שלא נראה זה עוזר, של בזק.

בוא אנסח את השאלה מחדש, מה אני צריך לעשות ע''מ שהמודם יזהה את המחשב הנייד והמחשב את המודם?

ועוד שאלה בנוגע לדרייברים, שהאמת אין לי מושג למה הם קשורים. (יכול להיות שה-ENTRNET CONTROLLER שנמצא שם קשור איכשהו למודם, למרות שלא נראה לי, כי אני די בטוח שזה היה לפני זה.)

תמונה:

http://img526.imageshack.us/my.php?image=83361313kl3.jpg

איך אוכל לברר מה בדיוק להתקין? (עריכה: הצלחתי להתקין את כולם חוץ מה-MASS STORAGE. אם מישהו יודע מה זה ה-MASS STORAGE אשמח לשמוע.)

תודה רבה.

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתכיל את דגם המחשב.

לגבי העניין של המודם, כל מה שאתה צריך זה להתקין את ה-Ethernet Driver (שלפי התמונה באמת לא מותקן אצלך כמו שצריך) ולחבר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל כמו שאמרתי, עוד לפני שהגבת כבר הסתדרתי עם הדרייבר הזה, רק חסר לי ה-MASS STORAGE, יש לך מושג מה זה?

ועוד שאלה, איך אני יכול לברר או להשיג דרייבר של האינפרא אדום שבמחשב? הורדתי את הדרייבר מהאתר של טושיבה ונתקלתי בשגיאה בעת ההתקנה שחבילת ההתקנה הינה פגומה.

עריכה : המחשב והמודם מזהים אחד את השני, הכל בסדר, עכשיו אני צריך ליצור חייגן בוויסטה, איך אני עושה את זה? ב-XP זה ממש מול העניים :|

פורסם

אוקיי, אבל כמו שאמרתי, עוד לפני שהגבת כבר הסתדרתי עם הדרייבר הזה, רק חסר לי ה-MASS STORAGE, יש לך מושג מה זה?

מדובר כנראה בבקר ה-Intel Robson Turbo Memory. אמור להיות לו דרייבר נפרד שאתה יכול להתקין.

ועוד שאלה, איך אני יכול לברר או להשיג דרייבר של האינפרא אדום שבמחשב?

יש בכלל אינפרא-אדום במחשב? אין אזכור לכך באתר של טושיבה.

עריכה : המחשב והמודם מזהים אחד את השני, הכל בסדר, עכשיו אני צריך ליצור חייגן בוויסטה, איך אני עושה את זה? ב-XP זה ממש מול העניים :|

Network and Sharing Center

Set up a connection to a network

Connect to the Internet

Broadband (PPPoE)

פורסם
  • מחבר

מצויין, תודה.

ואני אציק במשהו אחרון (מקווה).

הסוללה, זה באמת הגיוני שאחרי כמה שעות טובות של הטענה, אני עדיין מקבל מקסימום של שעתיים ו-50 דקות (גג) ?

אני הבנתי שאני צריך להגיע ל-30%-25% ואז להטעין, האם אראה שיפורים בסוללה? כי האמת שזה לא מספיק לי להרצאה אחת. (הרצאה=3 שעות)

תוך כדי ההרצאה כמובן אני גולש קצת באינטרנט, מפעיל כמה אפליקציות וכ'.

אם מישהו יודע על כוח הסוללה וכל זה, אשמח לשמוע.

(בבקשה, תגובות כגון "תוריד בהירות מסך, תעבור ל-POWER SAVER וכ', חסכו ממני, עברתי הכל.)

דגם הסוללה שאני רואה ב-DEVICE MANAGER זה :

*Microsoft ac adapter

*Microsoft ACPI-Compliant control method battery

מפרט מדוייק, אני לא מצליח להגיע לזה דרך המחשב. (בהנחה שמישהו מכיר את הדגם, כמה זמן הסוללה אמורה להחזיק...?)

*רק למכירי Symantec antivirus corporate edition אני מאמין. - הורדתי גרסאת 64 ביט, אך עדיין ברשימת התהליכים שרצים, אני רואה את השלוחות של התוכנה כ-32 ביט.

למה זה? ממש מאכזב.

*בנוגע לוויסטה, מה זה בדיוק ה-PUBLIC FOLDERS? כל התיקיות הללו, למה זה משמש?..

תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים