פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים שלום, ראיתי שמוכרים את ספקי הכח של chieftec במחירים סבירים ב KSP. הסתכלתי באתר והנת' שלהם נראים סבירים ומעלה. האם מישהו פה יכול לחוות את דעתו על הספקים שלהם? תודה רבה.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים אני לא רואה סיבה אחת לקניה שלהם כאשר אפשר למצוא בשוק ספקים מחברות בעלי מוניטין מעולה ובמחיר כמעט זהה, כמו אלו :http://tms.co.il/cat/353http://tms.co.il/cat/557
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר סיבה אחת היא שהם נמכרים ל KSP- חנות אשר קרובה לבית שלי ויש לה כמעט את כל המוצרים זמינים במלאי. המחיר לא בדיוק זהה... הספק 550W של ציפטק נמכר ב 295 שקל שלפי מיטב ידעתי זה פחות, מה גם שלא צריך לשלם על משלוח. האם במחיר הזה (או מחיר מאוד קרוב) יש משהו עדיף של החברות הנ"ל? חוץ מזה בלי קשר להשוואה למה עדיף לקנות, שאלתי שאלה פשוטה: איך הספקים שלהם? (אני כנראה בקרוב אפתח תרד על המלצת קניה בתקציב מסויים, אני לא פתחתי את הת'רד הזה למטרה הזו ואני לא מבין למה כל ת'רד חייב להיות המלצות קניה. לפעמים אפשר פשוט לדון. )
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים הספקים לא ממש נסקרו ולכן אפשר להסיק שהם מקס' ברמה סבירה ולא יותר.לא היתי לוקח ספק 550W שלהם כשב-330 ש"ח יש 500W נהדר של Seasonic. זה שהחנות קרובה זה אחלה, אבל האם תקנה משהו משמעותית פחות טוב רק כדי לא ליסוע כמה דקות לחנות אחרת?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים ^^^גם ל Chieftec וגם ל HEC יש ספקים טובים, הסדרות החדשות שלהן לא נופלות משל שאר החברות. הבעיה שאין אותם בארץ.דגם ה 550W של Chieftec הנמכר בארץ חלש יחסית, ההספק המקסימלי שלו במסילות ה 12V יספיק לכרטיס מסך בודד אבל לא ליותר מזה (חלשה מאוד זה מקבילה לספק 450W), חלוקת המסילות לא משהו ואין מדבקת 80PLUS שקיימת ברוב הספקים היקרים יותר של החברה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר בעקרון אין לי צורך ביותר מכרטיס אחד, בשביל זה צריך לוח מתאים שבו הכרטיס יחסום את כל חריצי ה PCI וזה לא מתאים לי.בכל מקרה, תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים ^^^גם ל Chieftec וגם ל HEC יש ספקים טובים, הסדרות החדשות שלהן לא נופלות משל שאר החברות. הבעיה שאין אותם בארץ.דווקא את ה - ZEPHYR/COUGAR של HEC יש בארץ ובמחירים טובים.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים יש את COUGAR הזולים, אין את ה COUGAR החדש המודולרי, אין את סדרות ה 80PLUS החדשות כמו WIN PLUS וסדרת ה OEM החדשה (יש ב ZIGZAG אבל אני לא יודע אם זה קיים בארץ בפועל או רק מפורסם כמו הרבה מוצרים אחרים). ספקי כוח של CHIEFTEC אין בכלל בארץ, יש להם 5 סדרות של ספקי כוח, אולי אפילו יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.