עבור לתוכן

מבחן ביצועים שעשו לCALL OF DUTY 5 - נראה לי די מוזר, הסברים ?!

Featured Replies

פורסם

http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/1

זה הכתבה, די מעניין לקרוא.

הביצועים עצמם זה עמוד 5-6-7

בכל מקרה, אני ממש לא מבין איך הם קיבלו ביצועים כאלו נמוכים!!

ניסתי את המשחק, והוא רץ אצלי כמו מטוס, ואני לא מגזים!

לא פחות מהר ממה שCOD4 רץ אצלי.

וCOD4 רץ הרבה מעבר ל100 פריימים לשניה (מוזמנים לקרוא ביקורות, לא חסר ברשת, גם בGURU3D)

אז איך הם קיבלו כאלו תוצאות?!

נשמע לי די מוזר שמחשב עם מעבר I7 סופר מהיר, ולוח טוב, וזכרון 3 ג'גה בייט, וכרטיס מסך כמו 4870X2 בקושי מוציא 60 פריימים לשניה ב1920 על 1200.

הייתי מצפה שמחשב כזה עם מנוע גרפי של COD4, יוציא יותר לכיוון ה100++ לשניה (אני לא מגזים, תסתכלו במבחני ביצועים של COD4, הוא הוציא איזה 140 או משהו כזה)

מה דעתכם?

פורסם

באמת מוזר...אצלי על אותם הגדרות (הכי גבוה כולל פילטרים, 1050*1680) על 99 פריימים, בדיוק כמו COD4....מקסימום במצבי קרבות "עמוסים" זה יורד לי ל 96, וזה בלי שהכרטיס ב OC בכלל...

פורסם
  • מחבר

כן אצלי עם 4870 במערך CF ועוד עשיתי להם OC נחמד (לא מוגזם, אבל עדיין)

וכל מה שיש לי בשאר הדברים, והמשחק באמת לא יורד מאיזה 100 פריימים לשניה (מטורף)

ממש מוזר, נראה לי שהם התבלבלו בין זה לבין CRYSIS ;D

פורסם

אני רק מקווה שזה יריץ לי כמו שאתם מתארים, הכרטיס שלי בלי OC (ותאמת אני מפחד לעשות לו בקירור סטוק בגלל שבמאמץ הוא על 95% משהו כזה עם פרופיל מאורר של 34, מעל זה כבר רועש נורא (עושה רעש של רוח חזקה דמיינו שעושים לכם פווו מאחורי האוזן)

פורסם

וואי זה באמת מוזר..

אני עם 9600 GT משחק 1680 עם 2X והולך ממש חלק

כאילו ממוצע אני חושב על 30-35 + תלוי בשלב

הייתי משחק גם עם 4 X כשכרטיס מואץ והוא לא היה יורד מ20 FPS.. רק הקטע של הפליימטרוור ממש מוריד לי את הפריימים :silly: נסתפק ב2X חח

וזה משמעלי כמו שראית 4870 נותן ביצועים מעולים במשחק!

לא חושב תתאכזב

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אותי לגמרי, לא באתי להגיד "תראו איזה יופי אני מריץ אצלי"

אלא שאין מצב שאצלהם הם מריצים כזה נמוך!!

כאילו מה, לפני כמה שבועות עשו בדיקה לCOD4 עם מעבד QX9650 (ולא I7 הכי מהיר שיש), ופחות זכרון וכו' וכו'

ואפילו DRIVERS ישנים יותר.

ועדיין אפילו 4870 יחיד הוציא ב1920 על 1200 גם 80-90 פריימים לשניה בלי בעיה.

ופה אפילו ה4870X2 לא מצליח להוציא 60.

נראה לי מוזר!

אולי אינטל שילמו קצת (וכנל לגבי חברות כרטיסי מסך) כדי שאנשים יראו את המבחני ביצועים האלו וירצו להחליף חומרה ?!

משהו פה "מסריח"

פורסם

אני גם ממש לא מבין.. אני עם המפרט שלי ועם ההגדרות הכי גבוהות בהכל (בדיוק כמו שהם שמו) וברזולוציה 1280X1024 לא יורד מ 80 FPS בכלל!

ככה שמה שהם רושמים ממש לא נכון.

ד"א.. אפשר להגיד שאני משתמש חדש ב VISTA ככה שאולי אני לא יודע.. אבל בכדי לשחק ב DX10, צריך לשנות איזו שהיא אפשרות?

כשהתקנתי את המשחק אז התקנתי גם את ה DX שהם ביקשו להתקין. אז מאותו רגע שהתקנתי את זה ושאני משחק אז זה משתמש ב DX10? אף פעם לא ניגשתי לאתר של מיקרוסופט או משהו בכדי להתקין DX10, אלא התקנתי DX (לא יודע אם 10) אך ורק דרך המשחקים.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני עם E6300 2.2MHZ

9800GT

2GB זיכרון

הFPS לא יורד מ60, גם בקטעים הכי עמוסים

בנורמל זה מגיע עד 80-90

פורסם

EAD מאיפה קנית את המשחק?

עריכה: טוב אני פשוט יגיע לנקודה שלי כי שנינו יודעים את התשובה....

אתה כל כך צבוע..... היה איזה נושא שפתחו על משחקי מחשב ודיברו על כמה חשוב לקנות ולא להוריד אותם... ואיזה כפויי טובה נצלנים המורידים... בלה בלה בלה...

אתה כמובן השמצת את המורידים והתפארת בכמה שאתה טורח וקונה את כל המשחקים שלך....

ועכשיו נשאלת השאלה... מאיפה יש לך COD5??..... לפני שהוא יצא :lol:

סליחה שני כל כך תקיף פשוט אנשים כמוך מעצבנים אותי...

פורסם

מה זה קשור לדיון בכלל ?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי באמת מה קשור קנייה לביצועים?!

אפילו לא דיברתי על עצמי, אמרתי שהמשחק משתמש באותו המנוע של COD4, אז אפילו אם קצת שיפרו, אז נניח 10 אחוז יותר איטי - סבבה.

אז במקום לקבל 150 פריימים לשניה ב4870X2, הייתי מצפה ל120 נניח.

אבל אפילו לא 60 ?!

זה הגזמה פרועה!!

פורסם

"ניסתי את המשחק, והוא רץ אצלי כמו מטוס, ואני לא מגזים!"

לא צריך להוסיף...

פורסם

לידיעתך יש גם מולטי (בטא) שיצא לפני מספר חודשים, אולי הוא בדק שם. בכל מקרה זה לא ממש עניינך מאיפה הוא השיג את המשחק והוא לא חייב לך דין וחשבון, זה לא קשור לדיון בכלל.

בכל מקרה, עברתי על עוד משחקים שהאתר סיקר, ויש כמה דברים לא הכי הגיונים.

כנראה שתמיד יהיו יוצאים מן הכלל, או שאולי הם בכוונה הורידו כמה פריימים כדי שאנשים שרכשו את אחד מהכרטיסים לא יחשבו שהכרטיס שלהם פגום או משהו כזה.

פורסם

תגידו בצקרה צישהוא יודע איפה נמצא ההגדרות של הגראפיקה במישחק...?

כמו שהיה ב far cry 2

נגיד ultra hige איפה זה פה..?

פורסם

מה נסגר עם הכ.מסך HD4850, בכל מבחן ביצועים אני רואה אותו מתחת לכ.מסך של נוידיה 9800GTX+.

כנראה שההבדל בינהם אולי לא גדול, אבל אפשר להגיד בצורה חד משמעית שה- 9800GTX+ פשוט כרטיס יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים