עבור לתוכן

הסבר על מה זה MinWin שיגיע בחלונות 7

Featured Replies

פורסם

מאמר "כבד" מבחינת הידע הנדרש להבינו עד הסוף... מה זה Server Core ?

פורסם

WinMin לא קשור לWin7, זה התנסות בקרנל מינימליסטי, הקרנל של Win7 שוקל מספיק כרגע, MS עשו כנראה את מהלך הPR הטוב ביותר בכל הזמנים.

Vista חידשה המון והיא מערכת הפעלה מעולה, מצד שני Win7 במקרה הטוב ביותר מוסיף כמה פיטשרים שגם ככה היו אמורים להגיע לVista עם SP2/3 כמו WinFS. כל שאר הדברים נשארים זהים לגמרי, השינוי מזערי, קטן אפילו יותר מאשר ההבדל בין 2000 לXP. אבל כמות הPR החיובי שהמערכת הזאת מקבלת היא עצומה, אפקט מוהבה ברמות.

פורסם

אתה מגדיר טסקבאר חדש כמינורי?(עד כמה שלדעתך הוא דומה לטסקבר הקיים...)

פורסם
  • מחבר

הוא קשור בזה שהקרנל של WIN7 בבסיס שלו יהיה מבוסס על WINMIN (וברור לי שזה משהו פנימי שלא רלוונטי למשתמש או אפילו למפתח) וזה לא יביא גם תוספת ביצועים, אבל זה נחמד.

זה SERVER CORE:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Server_2008#Server_Core

פורסם

לפי מה שהבנתי מהמאמר MinWin זה יותר עניין של גישה/רעיון מאשר מוצר ממשי

פורסם

אתה מגדיר טסקבאר חדש כמינורי?(עד כמה שלדעתך הוא דומה לטסקבר הקיים...)

אוייש נו? אני גם מגדיר את הside bar כמינורי...

פורסם

אתה משווה בין הסרת הבאר השחור החסר ערך הזה להחלפת הTASKBAR לסטייל הדוק של מק?

פורסם

אם אתה מייחס חשיבות לאיך שסרגל הכלים המיותר הזה נראה ומתייחס אליו כשינוי מהותי בצורת ההתממשקות שלך כלפי מערכת ההפעלה ... משהו פה לא בסדר .

פורסם

לא ידעתי שאתה מחשיב את הtasbar לדבר לא מהותי להתממשקות שלך אל המערכת

הם שינו את הquick launch הם שינו את אזור התוכניות הפועלות הם שינו את preview לחלונות פתוחים הם חיברו בין הדסקטופ לtaskbar

פורסם

זה סהכ ויזואלית נראה קצת שונה , זה הכל . אין פה שום דבר מהפכני , עוד start מטופש חדש להתרגל אליו .

פורסם

תראה את הווידאו הזה ותגיד לי שאין שינוי בפונקציונליות ובחווית השימוש

פורסם
  • מחבר

אין כבר דיון על W7 בכלליות ?

פורסם

אם אתה מתכוון לwindows 7 הדיון הראשי, אני לא חושב שיש כזה

יש איזה סקר של איזה ווינדוס אתם מעדיפים.. זה נראה לי הכי קרוב

פורסם

לא ידעתי שאתה מחשיב את הtasbar לדבר לא מהותי להתממשקות שלך אל המערכת

הם שינו את הquick launch הם שינו את אזור התוכניות הפועלות הם שינו את preview לחלונות פתוחים הם חיברו בין הדסקטופ לtaskbar

מבחינתי כל שינוי קוסמטי שאפשר לעשות עם תוכנת צד שלישי הוא מינורי, לא מעניין אותי הדרעק בר החדש, או AERO2, אני בכל מקרה על classic...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים