עבור לתוכן

כמה שאלות לפני רכישת Dell Latitude E6400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מחשב קל, קטן ושהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן (יחסית...)

השימושים שלי הם בעיקר סטודנטיאליים אז לא צריך 3D וכו'.

אני שוקל את ה-E6400. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת עליו ממי שכבר יש לו אותו - מרוצים? יתרונות וחסרונות?

חוץ מזה, עלו לי כמה שאלות ואני אודה למי שיוכל לעזור לי:

1. כמה המסך LED באמת מוריד במשקל של המחשב ומוסיף לחיי הבטריה? שווה את ההפרש במחיר לדעתכם?

2. כמה זמן תכל'ס מחזיקה הבטריה?

3. יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה? ממה שראיתי אין לו TV Out. (בהנחה שאין לי פלזמה עם חיבור VGA)

4. אם פעם אני כן ארצה להריץ עליו משחקים (כאילו שיש לי זמן...) - איך ה-4500 של אינטל שהוא בא איתו? שווה משהו?

חוץ מזה אם יש שיקולים נוספים שכדאי לי לדעת או מתחרים אחרים שלו ששווה לי לשקול (באותו טווח מחירים פחות או יותר) - אני אשמח לשמוע

תודה רבה מראש לכלהעוזרים!

פורסם

1) ההבדל במשקל לא יהיה מורגש, ההבדל בזמן הסוללה - אולי (למרות שאין לי מספרים מדויקים). חלק ממסכי ה-LED בדגם זה מציעים רזולוציה גבוהה יותר (1440X900 לעומת 1280X800), וזה בשבילי יתרון משמעותי יותר מאשר ה-LED.

2) יש נתונים שמראים שניתן להשיג 4-5 שעות עם סוללת 6 תאים והמעבד החסכוני יותר (סדרת P), בשימוש רגיל (בהירות מסך בינונית-גבוהה, wireless).

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsId=4587

3) יש לו יציאות VGA (אנלוגי) ו-DisplayPort (דיגיטלי). ייתכן שעם המתאמים הנכונים, ניתן לחבר אותו גם לטלוויזיה רגילה בחיבור RCA/SVIDEO, אבל זה תלוי גם בדרייבר של כרטיס מסך (אין לי מידע מעבר לכך כי לא בדקתי).

4) למשחקי 3D כבדים - לא יסחוב, אבל משחקים לא כבדים או משחקים ישנים - בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים