פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים תשמע נגיד לחבר אוזניות לשלט האלחוטי, זה אש...לא הבנתי מה הבעיה לחבר אוזניות לשלט האלחוטי, זה הכי נוחאגב מישהו יודע איך הטכנולוגיה הזו עובדת זה נשמע ממש מתוחכם כי האוזניות לא מחוברות לבוקס בכלל
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר זה מה שאני שואל, אם יש אפשרות לחבר אוזניות לXBOX/לשלט שלו, מן הסתם חיבור 3.5MM
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים זה מה שאני שואל, אם יש אפשרות לחבר אוזניות לXBOX/לשלט שלו, מן הסתם חיבור 3.5MM כן, יש מתאם לשלט שאתה מחבר אותו לחיבור ומהצד השני יש חיבור לאוזניות רגילות ואם אני לא טועה גם למיקרופון. תמונה שמצאתי בEBAY
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר הקטע שהוא לא מופיע באתר של מיקרוסופט... משהו מוזר בוא..גם יש רק מוכר אחד שמוכר אותו בEBAY, מוזר.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מצאתי לך גם באמאזוןhttp://www.amazon.com/Xbox-360-Headset-Adapter/dp/B000FUG5V8המוצר באנגלית נקרא XBOX 360 HEADSET ADAPTER
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לא יודע, מפריע לי שהמוצר לא קיים באתר של מיקרוסופטכי זה לא מוצר של מיקרוסופט, הרי האינטרס שלהם זה שתקנה את האוזניה המיוחדת שעולה יותר מהמתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.