פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים SP זה Service Pack או חבילת שרות בעברית שזה סה"כ מאגד של עדכוני מערכת ואין שום קשר למחשבים חלשים או חזקים.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים זו חבילה שיש בה עידכונים כגון תיקוני תוכנה שנתגלו בהם באגים או עידכונים לסגירת חורי אבטחה ....
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים ממש לא כדאי לך להתקין את SP3 כרגע.אני התקנתי לפני 4 חודשים והוא ממש לא עושה טוב למחשב.במיוחד לא לIE7.צריך לצאת לו תיקון מתישהו.חכה לו.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים צריך לצאת לו תיקון מתישהו.חכה לו.Don't hold your breathככל הנראה לא יצא שום עדכוןעריכה: ההמלצה היא להתקין עם דיסק שכולל SP3 התקנה נקייה, במקרה הזה לא יהיו שום בעיות.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים חכה רגע , מי אמר לך לא להתקין את זה ?זה לא מאיט את המחשב , אני עם SP3 וזה כלל לא מאיט את המחשב עם IE7הנה אני אומר לך שזה לא , יש משל שאומר "אל תשאל מומחה , תשאל מישהו עם נסיון"מייקרוסופט כמעט וסיימה את הסיפור עם הXP , יורד מהמדפים , אולי כבר ירד אני לא יודעהם משקיעים יותר בויסטה ובוינדוס החדש "7"
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים חכה רגע , מי אמר לך לא להתקין את זה ? זה לא מאיט את המחשב , אני עם SP3 וזה כלל לא מאיט את המחשב עם IE7 הנה אני אומר לך שזה לא , יש משל שאומר "אל תשאל מומחה , תשאל מישהו עם נסיון" מייקרוסופט כמעט וסיימה את הסיפור עם הXP , יורד מהמדפים , אולי כבר ירד אני לא יודע הם משקיעים יותר בויסטה ובוינדוס החדש "7" גם ההמלצה שלי מניסיון. ולא כלכך טוב עם SP3. המחשב עובד קצת יותר לאט. IE7 לא עובד טוב בכלל. וכל ההתקנה הייתה על התקנה כמעט נקיה בת שבועיים. אני כבר יותר מארבעה חודשים עם מחשב במצב סביר אחרי התקנה חדשה שמחכה שיהיה לי חשק להתקין עוד פעם. אני באמצע דיי הרבה משחקים ואין לי כח להתקין את כולם מחדש
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים גם ההמלצה שלי מניסיון. ולא כלכך טוב עם SP3. המחשב עובד קצת יותר לאט. IE7 לא עובד טוב בכלל. וכל ההתקנה הייתה על התקנה כמעט נקיה בת שבועיים. אני כבר יותר מארבעה חודשים עם מחשב במצב סביר אחרי התקנה חדשה שמחכה שיהיה לי חשק להתקין עוד פעם. אני באמצע דיי הרבה משחקים ואין לי כח להתקין את כולם מחדש זה בעייה ספציפית אצלך, לא כללית בSP3.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים זה בעייה ספציפית אצלך, לא כללית בSP3.גם אצלי וגם עוד אצל הרבה... אה?לא סתם הרשת מלאה במאמרים על זה!
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים זה בעייה ספציפית אצלך, לא כללית בSP3.הלוואי והייתי בין היחידים שיש להם את הבעיה הזאת.כמו ש-dan9 אמר להרבה מאד אנשים יש בעיות עם SP3.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים גם אצלי וגם עוד אצל הרבה... אה?לא סתם הרשת מלאה במאמרים על זה!אפשר לראות את המאמרים האלה?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים חברה SP3 עובד אצלי מצויין וחוץ מזה תמיד כדי וגם מיקרוסופט ממליצה להתקין את ה SP הכי מתקדם ולא חשוב איזה וינדוס זה ..אני אישית ממליץ יש לי מחשב נוסף עם XP SP3 עובד מצוייןוגם מבחינת אבטחה זה תמיד מומלץ כי כל SP חדש שיוצא יש שיפורים
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אין דרך לדעת חוץ מלנסות .. אני ממליץ להתקיןאם אתה רואה שזה עושה לך בעיותתחזור לSP2 ..אם לא תנסה לא תדע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.