עבור לתוכן

Vista SP2

Featured Replies

פורסם

כן ראיתי את זה כבר, בעיקרון הטווח של "כל שנה SP" זה מעולה, רק יש דבר אחד שלא הבנתי, למה לSP בשביל WS08 קוראים SP2 אם זה בעיקרון הראשון לWS08 (הרי WS08 כבר כולל VISTA SP1) האם זה בשביל להתאים מספרי SP עם ויסטה.

פורסם

האם זה בשביל להתאים מספרי SP עם ויסטה.

זו אותה מערכת עם תכונות שונות, חבילת שרות אחת מפשטת את התמיכה.

פורסם

ויסטה, גרמה לי להתאהב בXP.

פורסם
  • מחבר

ויסטה, גרמה לי להתאהב בXP.

אתה במרחק של כמה מילימטרים מאזהרה על ספאם.

פורסם

אתה במרחק של כמה מילימטרים מאזהרה על ספאם.

וחבל שכך, כי הוא צודק. לפני ויסטה תמיד רטנתי על כמה ש-XP כבדה ומגושמת, אבל ויסטה הראתה לי מה זאת באמת מערכת הפעלה גרועה - או יותר נכון מערכת לצריכת משאבים שבמקרה גם מפעילה תוכנות.

פורסם
  • מחבר

וחבל שכך, כי הוא צודק. לפני ויסטה תמיד רטנתי על כמה ש-XP כבדה ומגושמת, אבל ויסטה הראתה לי מה זאת באמת מערכת הפעלה גרועה - או יותר נכון מערכת לצריכת משאבים שבמקרה גם מפעילה תוכנות.

יש לך אזהרה שנייה על ספאם.

פרסום תוכן שלא קשור לדיון ממש לא מקובל פה.

בשלישית תורחק מהפורום.

פורסם

מעניין אם יהיה שיפור ביצועים ויציבות נוסף בעקבות הSP החדש...

ואני ממש לא מבין מדוע אנשים מתלוננים על VISTA, אם המחשב שלהם מימי הביניים, שלא ינסו להשתמש במערכת ההפעלה הזאת, אבל אם יש להם מחשב נורמלי, המערכת מספקת ביצויים טובים מאוד, גם במשחקים.

פורסם
  • מחבר

מעניין אם יהיה שיפור ביצועים ויציבות נוסף בעקבות הSP החדש...

ואני ממש לא מבין מדוע אנשים מתלוננים על VISTA, אם המחשב שלהם מימי הביניים, שלא ינסו להשתמש במערכת ההפעלה הזאת, אבל אם יש להם מחשב נורמלי, המערכת מספקת ביצויים טובים מאוד, גם במשחקים.

נראה לי שהתבלבלתם. פה לא המקום להספים את הדעות שלכם לגבי ויסטה.

זה המקום לדון בSP2. דעות על ויסטה אפשר להשמיע בסטיקי המיועד לכך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0

מה גורם לך לחשוב שחוסר ההבנה שלך לגבי למה אנשים מגיבים איך שהם מגיבים לויסטה איכשהו קשור לנושא הדיון שהוא Vista Sp2?

אני לא מעיר עוד פעם.

פורסם

נראה לי שהתבלבלתם. פה לא המקום להספים את הדעות שלכם לגבי ויסטה.

זה המקום לדון בSP2. דעות על ויסטה אפשר להשמיע בסטיקי המיועד לכך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0

מה גורם לך לחשוב שחוסר ההבנה שלך לגבי למה אנשים מגיבים איך שהם מגיבים לויסטה איכשהו קשור לנושא הדיון שהוא Vista Sp2?

אני לא מעיר עוד פעם.

SP2 -> שיפור המערכת -> דיון בחסרונות של המערכת. על מה אתה רוצה שנדבר? על עדכון X שפותר פרצת אבטחה Y? תשחרר קצת... אם הדיון זורם לכיוון הזה אז תן לו. הביקורת העיקרית על ME הייתה יציבות - לכן כל דיון על שיפור המערכת הזאת היה בנושא הייציבות, הביקורת העיקרית על XP הייתה אבטחה - לכן כל דיון על שיפור המערכת הזאת היה בנושא אבטחה, הביקורת העיקרית על ויסטה היא ביצועים - לכן כל דיון שנוגע למערכת הזאת הוא בנושא ביצועים. אתה לא יכול לפתוח דיון תלונות על ויסטה שירכז את כל הביקורת ובשאר הדיונים לדבר על השד יודע מה. העובדה שפעם ראשונה בהיסטוריה שמיקרוסופט מוציאה מערכת הפעלה קלה הרבה יותר מזאת שקדמה לה ב-3 שנים מוכיחה את צידקת המחאה שלנו על ויסטה. אם כולם היו מקבלים את ויסטה באהבה אני בטוח ש-7 הייתה יוצאת על דיסק DL, וכל מי שעכשיו אומר שאנחנו משתמשים בגרוטאות היה עובר לצד השני.

את האזהרה הראשונה שלי קיבלתי בהבנה. אני מבקש שאת האזהרה הזאת תשקול פעם נוספת.

פורסם

כן ראיתי את זה כבר, בעיקרון הטווח של "כל שנה SP" זה מעולה, רק יש דבר אחד שלא הבנתי, למה לSP בשביל WS08 קוראים SP2 אם זה בעיקרון הראשון לWS08 (הרי WS08 כבר כולל VISTA SP1) האם זה בשביל להתאים מספרי SP עם ויסטה.

אז ככה, WS 2008 באה כבר ישירות כביכול עם SP1 בשביל להיות בתאימות מושלמת מול ויסטה (2008 יצאה שכבר היתה SP1 לויסטה).

SP2 תהיה ככל הנראה חבילה אחת שתתאים לשתי המערכות...

כמו שאז כל SP לחלונות 2000 התאימה גם לPRO וגם לכל הSERVERים...

בדור שאחרי 2000, יש רק תאימות בין XP במהדורת ה64 ביט לבין הסרבר 2003 64 ביט שיש להן חיים זהים שזה נוגע לעדכונים ובמיוחד לSP1...

מה שלא קרה עם שתי המערכות בגירסת ה32 ביט כמו שאנחנו יודעים.

סורי אם חפרתי יותר מדי :)

פורסם

אני זוכר מספר מאמרים על windows 7 שטוענים שWS08 SP2=WIN7

לפי הלינק בפוסט הראשון SP2 חסרת ערך לחלוטין בשבילי

*Windows Search 4.0

* Bluetooth 2.1 Feature Pack

* Support for ICCD/CCID smart cards

* Ability to record data onto Blu-Ray media natively

* Adds Windows Connect Now (WCN) to simplify Wi-Fi Configuration

* exFAT file system to support UTC timestamps, which allows correct file synchronization across time zones

* New VIA 64-bit CPU support

* Print server and spooler performance improvements for printers

* Application compatibility updates

דבר גרוע

לא משתמש

לא משתמש

לא משתמש

לא משתמש

לא משתמש

לא משתמש

נראה אם יעזור

כנ"ל

בקיצור- חבילה שעוזרת לאנשים ספציפיים (לעומת SP1 שעזרה לכולם)

פורסם
  • מחבר

SP2 -> שיפור המערכת -> דיון בחסרונות של המערכת. על מה אתה רוצה שנדבר? על עדכון X שפותר פרצת אבטחה Y? תשחרר קצת... אם הדיון זורם לכיוון הזה אז תן לו. הביקורת העיקרית על ME הייתה יציבות - לכן כל דיון על שיפור המערכת הזאת היה בנושא הייציבות, הביקורת העיקרית על XP הייתה אבטחה - לכן כל דיון על שיפור המערכת הזאת היה בנושא אבטחה, הביקורת העיקרית על ויסטה היא ביצועים - לכן כל דיון שנוגע למערכת הזאת הוא בנושא ביצועים. אתה לא יכול לפתוח דיון תלונות על ויסטה שירכז את כל הביקורת ובשאר הדיונים לדבר על השד יודע מה. העובדה שפעם ראשונה בהיסטוריה שמיקרוסופט מוציאה מערכת הפעלה קלה הרבה יותר מזאת שקדמה לה ב-3 שנים מוכיחה את צידקת המחאה שלנו על ויסטה. אם כולם היו מקבלים את ויסטה באהבה אני בטוח ש-7 הייתה יוצאת על דיסק DL, וכל מי שעכשיו אומר שאנחנו משתמשים בגרוטאות היה עובר לצד השני.

את האזהרה הראשונה שלי קיבלתי בהבנה. אני מבקש שאת האזהרה הזאת תשקול פעם נוספת.

Nyromith,

יש לך אזהרה שלישית על ספאם.

תטופל בהתאם.

פה לא המקום לדון על שום דבר חוץ מSP2 ומה שקשור לזה. לא על מערכות שקדמו לחלונות. לא על מה שמאכזב אותך בחלונות ולא על המערכת הבאה שיוצאת לחלונות ואפילו לא על המחשב של אף אחד פה.

פורסם

מה הכוונה ל ICCD/CCID מה זה אומר?

פורסם

אני רואה שהעידכונים בחבילת SP2 מיותרים לחלוטין

אפשר לקבל רשימה שלמה של השיפורים הצפויים בחבילה?

(אני לפני התקנת ווינדוס 7 ופשוט אני וצה לדעת אם לחכות לחבילת SP2)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים