עבור לתוכן

שאלה לגבי המפרט שקבלתי למחשב נייד מתוצרת ACER -

Featured Replies

פורסם

איך זה נשמע לכם ??

ומה המקסימום שאפשר להגיע ( אילו משחקים בתצורה המקסימלית ניתן להריץ על הנתונים האלו ) ?

INTEL DUAL CORE T3200 2.0 677

667 4 RAM GB

INTEL GMA 4500

VISTA PRIMUM

12.1 " מסך 800 על 1280 לא רחב

איך נראה לכם ??

בברכה ותודה

שי

פורסם

על ה-4500MHD ניתן להריץ בהגדרות גבוהות רק משחקים ישנים למדי, נסה משחקי Blizzard, HL2, Sim City 4 ומשחקים דומים מלפני כמה שנים. חלקם ירוצו על הגדרות גבוהות וחלקם על בינוניות.

פורסם

נעלתי את הדיונים האחרים שלך, כדי למנוע את הצפת הפורום. אין סיבה שלא תוכל לרכז את כל השאלות שלך בדיון הזה.

אם אתה קונה נייד למשחקים, יש אופציות טובות הרבה יותר.

אם אתה קונה נייד ומידי פעם רוצה להריץ עליו איזה משחק לא כבד במיוחד - אין בעיה.

פורסם

לאילו שימושים? ומהו המחיר שאתה מתכנן לשלם עליו? בלינק מצויין רק "הצעות החל מ-"

פורסם
  • מחבר

כעקרון , כבר רכשתי אותו ב- 4000 כולל 4 גיגה זכרון.

היה לי חשוב שיהיה לו המון מקום בדיסק הקשיח יש לו 250 גיגה בייט ואינטרנט חזק בטכנולוגית N ... ויש לו

אבל למה לא גם לשלב משחקים מפעם לפעם אז מעניין אותי עד איפה אפשר לסחוב אותו .

הבנתי שה 4500 חזק פי 300 % מה 3100 לשעבר של אינטל ומה 8400 GS אני כבר אבדוק עד כמה רחוק הוא יכול להגיע...

ל MSI יש 12.1 " עם מעבד P8 מאוד חזק ו 4500 כרטיס מסך שיש לאייסר, ללא מערכת הפעלה ורק 2 גיגה בייט זכרון ב 4600 ש"ח קצת מוגזם הייתי אומר.

האייסר בהחלט הגיע בזמן רציתי לא יותר מידי קטן כמו שמשתמש אבי ב 10 " זה קטן מידי למרות שהוא מצויין . לא רציתי לחזור ל 15.4 " שזה היום כבר יותר מידי ... אז הלכתי על 12.1 שנראה לי בין גדול לקטן .

פורסם

הכרטיס מסך המובנה של אינטל GMA X4500 יותר טוב מ GeForce 8400GS 256MB?

(ראיתי בהודעה אחרת שנעולה שרשמתם את זה)

והוא עדיף עליו?!

ה8400GS במחשב נייד עם מעבד T8100 לא יריץ משחקים בצורה בינונית אפילו?

אני בעיקרון מחפש מחשב נייד שישמש גם למשחקים... ידעתי שה8400 הוא לא מהחזקים ביותר בשוק אבל לא חשבתי שהוא עד כדי כך חלש...

אם הוא באמת כזה חלש ובקושי מריץ משחקים, אז בכלל לא משתלם לקנות מחשב נייד איתו... זה סתם יוריד מהסוללה הרי...

פורסם

אם כבר רכשת אותו אז מה היא בדיוק המטרה של הת'ראד הזה?! תתקין את המשחק שאתה רוצה ותראה בדיוק מה הוא יכול להריץ ומה לא בצורה הרבה יותר מדוייקת ממה שמישהו מסוגל לתאר לך כאן.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי אותו אבל יקח לפחות שבוע וחצי אולי אף יותר עד שיגיע אלי ...

לא , לא קניתי אותו למשחקים אבל סתם בא לך מידי פעם לפעם איזה משחק ולא דיגר או פק מן ... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים