עבור לתוכן

איזה לוח אם עדיף? ABIT IL9 PRO מול GIGABYTE ga-ep31-ds3l או ABIT ig31

Featured Replies

פורסם

קניתי את המחשב לפני בערך שנה וחצי עם מעבד core 2 duo e6300 box intel ולוח אם abit il9 pro מסקיי פי סי (sky pc)

לפני כחודש וחצי הלוח אם נדפק ושלחתי את המחשב לתיקון כי הלוח היה באחריות של 3 שנים עדיין אמרו לי שיסדרו, סמכתי עלייהם.

המחשב שלי עדיין אצלהם והם אומרים שהפסיקו לייצר את הלוח ולכן הספק לא שולח אחד חדש במקום זה שיש לי, והאופציות החלופיות שיש להם לתת לי זה :

1)GIGABYTE ga-ep31-ds3l

http://www.skypc.co.il/sg_product~39273~10~0.htm#

2)ABIT ig31

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=I-G31&fMTYPE=LGA775

בדקתי את שתייהם ומסתבר שהמחיר של שני הלוחות האלה לא משתווה למחיר של הלוח ה"ישן" שלי, בגלל שאני לא מבין כל כך בלוחות אם רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי ולהגיד אם כדאי להחליף אותו לאחד מהם או להתעקש שיביאו לי לוח אם ברמה של הלוח ה"ישן" שלי.

חשוב להזכיר שלא גיביתי את הקבצים שעל הכונן הראשי ולכן חשוב שהלוח יתאים לchipset של המעבד כדי שאני לא אצטרך לפרמט,

תודה מראש =\

פורסם

הלוח אם של ג'יגהבייט הוא מהדור שהחליף את הצ'יפסט של הלוח שלך - כלומר, P31<------945P.

הלוח של ג'יגהבייט יהווה שידרוג קטן מבחינת הפיצ'רים ויכולת OC.

הלוח השני של אביט הוא הגירסה שכוללת כרטיס מסך מובנה ולכן מומלצת פחות בכל המובנים, הלוח בשורה התחתונה הרבה יותר בסיסי.

ובעיקרון גם אחרי החלפת הלוח אמורה לעלות לך המערכת הפעלה הנוכחית בצורה סבילה כדי לגבות את הידע.

לאחר מכן תוכל לפרמט.

פורסם

בנוסף שים לב ש-ABIT הפסיקה את ייצור לוחות האם והייבוא לא סדיר בלשון המעטה.

פורסם

בנוסף שים לב ש-ABIT הפסיקה את ייצור לוחות האם והייבוא לא סדיר בלשון המעטה.

אז מה אם הוא קונה יש אחריות ויש הכול כרגיל .. כך שאין מה לדאוג

רציתי להוסיף שמערכת ההפעלה בטוח תעלה ותוכל לגבות את הדברים

מה גם שלא חייב לפרמט אפשר רק לעדכן דרייברים וזהו

אבל מאחר ופורמט פעולה יחסית קלה כדאי לעשות את זה

בעיקרון אני לא אוהב את ג'יגבייט ביכלל אבל המקרה הזה הוא מנצח

תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים! עזרתם לי מאד..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים